arkadaşlar 8 senede ne tedavilerle tup bebekle kucagima aldigim yavrum icin szlerden dua isticem suan hastanedeyiz durmadan küsüyor halsz dustu yavrum cok kotu agliyo sadece serumle besleniyo ne olur ne olur dua edin lutfen Robbim yavrumu bana bağışlasın
Kaç aylık nesi var bebeğinizin? Umarım en kosa zamanda toparlanırarkadaşlar 8 senede ne tedavilerle tup bebekle kucagima aldigim yavrum icin szlerden dua isticem suan hastanedeyiz durmadan küsüyor halsz dustu yavrum cok kotu agliyo sadece serumle besleniyo ne olur ne olur dua edin lutfen Robbim yavrumu bana bağışlasın
Reflü mü acaba ya?İyi ki varsiniz arkadaslar Allah razi olsun nesi var bilmiyorum tahliller temiz cikiyo ama oyle bi kusuyorki kulaklarindan bile cikiyo onu oyle gormek olduruyor beni
Sizede geçmiş olsun ben emizirmiyorum bir ay emdi yavrum sonra memeyi birakti mamaylabesleniyordu yarin gastroyentoloji bölümüne sevk ediceklermis insallah cabacik iylesiriz szlerinde duasiyleÇok geçmiş olsun. Nisan başında iç anadoludan akdeniz bölgesine taşındım. Taşındığımızın ertesi günü gece kusma başladı bende, sonraki saatlerde de oğlumda. Ben ertesi gün iyileştim ama oğlumun bir hafta falan sürdü. Ne zaman emse kustu, sütümü sağdım mavimsi bir renkte olduğunu gördüm hatta. Belki de sütünüzden falandır?
Sizede geçmiş olsun ben emizirmiyorum bir ay emdi yavrum sonra memeyi birakti mamaylabesleniyordu yarin gastroyentoloji bölümüne sevk ediceklermis insallah cabacik iylesiriz szlerinde duasiyle
Amin insallah teşekkür edeimRabbim şifasını verir inşallah
Kaç aylık nesi var bebeğinizin? Umarım en kosa zamanda toparlanır
5ay bir haftalik nesi var bilmiyorum simdilik belli degl yarin gastroentoloji bölümüne sevk edicekler yarin belli olucak ne oldugu insallah ciddy bsy degildirReflü mü acaba ya?
Amin cok saolun reflü aklima geldi ama bu aya kadar hersey yolundaydi birden bire oldu reflü boylemi oluyo acabaAllah yardımcın olsun..
Benim oğlumda kusuyordu ama bir gün öyle bir kustu ki büyük insan o kadar kusamaz daha 3 aylıktı reflüsü çıktı ilaç kullandık bir kaç ayda geçti büyüdükçe geçti daha doğrusu şimdi 1 yaşında olacak tamamen kalmadı gibi bişe...
Sakin ol annesi dua et rabbim yardımcın olacak..
Cok teşekkür ederim sakn kalmaya çalışıyorum oda korkmasin diye ama bazen elimden gelmiyoşifa diliyorum lütfen sakın kalmaya çalışın onu opun koklayın dua edın...
Amin insallah cok teşekkür ederimAnladım. :/ teşekkür ederim, umarım kısa sürede iyileşir bebeğiniz de gönlünüz rahat eder :)
Ben reflü diye düşünüyorum o çok huzursuz yapıyor çok ağlatıyor. Çok geçmiş olsun5ay bir haftalik nesi var bilmiyorum simdilik belli degl yarin gastroentoloji bölümüne sevk edicekler yarin belli olucak ne oldugu insallah ciddy bsy degildir
Amin cok saolun reflü aklima geldi ama bu aya kadar hersey yolundaydi birden bire oldu reflü boylemi oluyo acaba
Cok teşekkür ederim saolun szde saglikla kucagniza alin yavrunuzuGeçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.
Umarım kolayca toparlanir miniğiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?