5ay 1 haftalik canm sakinleşmeye çalışıyorum ama yapamıyorum
Rabbim şifa versin tez elden
Amin Allah razi olsun kizlar hersey temiz diyorlar bnde anlamiyorumÇok haklısınız, bir anne olarak çok iyi anlıyorum, Allah size de güç kuvvet versin.
Üşütme mi, enfeksiyon mu..
Hiç mi birşey söylemiyorlar..
geçmiş olsun. allah acil şifalar versin.
Yurtdışındayim annemlere gelmistim haftaya geri donucektim buranin hastaneleri cok değişik hic bsy soylemiyorlarAllah şifa versin. Bebekler çok masum insan cok üzülüyor. Siz güçlü durun olmazsa hastane değiştirin. Umarım tez vakitte iyileşir.
Suan yurtdışındayim canm iki hastaneye goturdumHangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bence bir eğitim araştırma hastanesine gidin..
İyi bir tetkikten geçmeli. Tahlil dışında neye baktılar?
Allah şifa versin bir an önce inşallah.
Cok saolun teşekkür ederim onada bi baktirayimAllah ım acil şifalar versin inşallah biran önce iyileşir kuzucuk
benim yeğenim de 2 hafta önce böyle çok kustu tahlilleri temiz çıktı iyileşmedi çocuk
başka bir hastaneye götürdüler bronşit teşhisi kondu çocuğun öksürüğü yok bişeyi yok nerden çıktı dedim kardeşime
meğerse akciğerin alt tarafında mı ne tam hatırlamadım diyaframa yakın yerde iltihaplanma olursa bulantı kusma yaparmış bilginiz olsun
Acaba havası suyu mu etkiledi minigi? Hava değişimi insanı farklı şekilde etkileyebiliyor.Yurtdışındayim annemlere gelmistim haftaya geri donucektim buranin hastaneleri cok değişik hic bsy soylemiyorlar
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Ultrasonla bağırsaklarına bakıldımı acaba. Kendi kızımda yaşadım ordan biliyorum. Sağolsun bizim doktorumuz çok dikkatliydi nadir de olsa kustuğunu söyleyince tahliller filan temiz çıkıyordu bir de ultrason isteyeceğim dedi ve bağırsak düğümlenmesi olduğunu öğrendik.arkadaşlar 8 senede ne tedavilerle tup bebekle kucagima aldigim yavrum icin szlerden dua isticem suan hastanedeyiz durmadan küsüyor halsz dustu yavrum cok kotu agliyo sadece serumle besleniyo ne olur ne olur dua edin lutfen Robbim yavrumu bana bağışlasın
Cok teşekkür ederim canm Allah razi olsunAllah şifa versin. Bebekler çok masum insan cok üzülüyor. Siz güçlü durun olmazsa hastane değiştirin. Umarım tez vakitte iyileşir.
Hava değişimi diyorlar ama bu kadar etkilermi hava değişimiAcaba havası suyu mu etkiledi minigi? Hava değişimi insanı farklı şekilde etkileyebiliyor.
Amin cok teşekkür ederim canm Ultrason hic istemediler bugun hmn yaptirayim insallah ciddy bsy degldrÇok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah. Ultrasonla bağırsaklarına bakıldımı acaba. Kendi kızımda yaşadım ordan biliyorum. Sağolsun bizim doktorumuz çok dikkatliydi nadir de olsa kustuğunu söyleyince tahliller filan temiz çıkıyordu bir de ultrason isteyeceğim dedi ve bağırsak düğümlenmesi olduğunu öğrendik.
Hava değişimi diyorlar ama bu kadar etkilermi hava değişimi
Cok cok gecmis olsun acil şifalar diliyorum canim
Rabbim şifa versin tez zamanda
Bi araştırma hastanesine gidin bence en azından için rahatlar
Amin ne kadar iyi kalplisiniz ya hepinize cok cok teşekkür ederim Allah razi olsunAllahım en yakın zamanda şifasını versin hem sizin yavrunuzun hem de tüm hastaların inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?