Allah sifa versin tum cocuklara rabbin hic bi anneyi babayi evladiyla sinamasin gecmsn olsun neyi var?arkadaşlar 8 senede ne tedavilerle tup bebekle kucagima aldigim yavrum icin szlerden dua isticem suan hastanedeyiz durmadan küsüyor halsz dustu yavrum cok kotu agliyo sadece serumle besleniyo ne olur ne olur dua edin lutfen Robbim yavrumu bana bağışlasın
Rabbim tez vakitte şifasını versin kuzunun..arkadaşlar 8 senede ne tedavilerle tup bebekle kucagima aldigim yavrum icin szlerden dua isticem suan hastanedeyiz durmadan küsüyor halsz dustu yavrum cok kotu agliyo sadece serumle besleniyo ne olur ne olur dua edin lutfen Robbim yavrumu bana bağışlasın
geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin.
Nesi var canım
Rabbim şifa versin inşallah
Allah yardımcınız olsun
rabbim şifa versin canım
100 tane yaa şafi çektim allahım kabul etsin inşallahh
çok geçmiş olsun
Allah sifa versin tum cocuklara rabbin hic bi anneyi babayi evladiyla sinamasin gecmsn olsun neyi var?
İyi ki varsiniz arkadaslar Allah razi olsun nesi var bilmiyorum tahliller temiz cikiyo ama oyle bi kusuyorki kulaklarindan bile cikiyo onu oyle gormek olduruyor beniRabbim tez vakitte şifasını versin kuzunun..
Minikler daha güçlü oluyor toparlanır annesi Allah'In izniyle..
Amin Allah razi olsun biseyi yok tahliller temiz cikiyoAllahım şifa versin nesi vardi
İyi ki varsiniz arkadaslar Allah razi olsun nesi var bilmiyorum tahliller temiz cikiyo ama oyle bi kusuyorki kulaklarindan bile cikiyo onu oyle gormek olduruyor beni
5ay 1 haftalik canm sakinleşmeye çalışıyorum ama yapamıyorumNe kadarlık bebeğiniz
İnşallah iyileşir
Dua et sakin ol annesi
5ay 1 haftalik canm sakinleşmeye çalışıyorum ama yapamıyorum
Cok teşekkür ederim canm Allah razi olsunBirşey yoksa iyileşir inşallah
Sakin ol sen doktorlara güven
Cok teşekkür ederim Bu ikinci hastane uc gune gecer diyorlar ama cok halsz dustu yavrum icim parcalaniyorÇok çok geçmiş olsun, Allahım bir an önce şifa versin.
Naçizane içinize sinmeyen bir durum varsa, başka doktora götürmekten çekinmeyin derim.
Kulaklarından çıkacak kadar şiddetli kusmaya tahliller temiz çıkıyorsa, bakılması gereken birşey atlanıyor olabilir..
Amin Allah razi olsunAllah şifa versin. Size bağışlasın bebişinizi.
Çok haklısınız, bir anne olarak çok iyi anlıyorum, Allah size de güç kuvvet versin.Cok teşekkür ederim Bu ikinci hastane uc gune gecer diyorlar ama cok halsz dustu yavrum icim parcalaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?