- 18 Ekim 2016
- 44
- 10
- 3
- Konu Sahibi Yahyistannn
-
Park yatak al canım, ben çok araştırmıştım park yatak alacaktım ama eşimin ailesinin gösteriş sevdası yüzünden mobilya beşik alındı, içinde toplasan iki hafta yatmamıştır. Şu an ana oğul yer yatağında yatıyoruz, uyuyunca kendi yatağıma geçiyorum, tüm gece bi aşağı bi yukarı... Park yatak alan arkadaşlarım çok memnunlarS. A arkadaşlar 2 ay 10 günlük bir bebeğim var henüz günlük kullanm için rahat ve uygun bir beşik için karar veremedim sizce eski demir beşikler mi yoksa hamak beşikler mi yoksa aparatif beşikler mi çok kararsz kaldm yardımcı olursanz sevinirim
park yatak kesinlikle almalısınS. A arkadaşlar 2 ay 10 günlük bir bebeğim var henüz günlük kullanm için rahat ve uygun bir beşik için karar veremedim sizce eski demir beşikler mi yoksa hamak beşikler mi yoksa aparatif beşikler mi çok kararsz kaldm yardımcı olursanz sevinirim
park yatak al kesinlikle besinlerin çoğu yaşına kadar oluyor mobilyalar da tehlikeli atliyolar ama park yatağı aşağı indirsin fermuarli bölümden girer çıkarS. A arkadaşlar 2 ay 10 günlük bir bebeğim var henüz günlük kullanm için rahat ve uygun bir beşik için karar veremedim sizce eski demir beşikler mi yoksa hamak beşikler mi yoksa aparatif beşikler mi çok kararsz kaldm yardımcı olursanz sevinirim
bende arkadaslar gibi park yatak oneriyorum.kizim icin aldik 3 yasini bitirdi hala kullaniyoruz.alacaksaniz iyisinden alin.hayirli olsun bebeginiz.S. A arkadaşlar 2 ay 10 günlük bir bebeğim var henüz günlük kullanm için rahat ve uygun bir beşik için karar veremedim sizce eski demir beşikler mi yoksa hamak beşikler mi yoksa aparatif beşikler mi çok kararsz kaldm yardımcı olursanz sevinirim
anne yanı beşik ilk 4-5 ay için iyi ama ondan sonra at çöpe, şu sallanan beşiklerin alternaifi olabilir.park yatak başka bişi anne yanı beşiğin alternatifideğil kesinlikle,2 yaşında oğlum hala park yatakta yatıyor,güvenli.Park yatağı bir tek ben sevmiyorum sanırım.
Anne yanı almadığım için çok pişmanım.
Portatif anne yanı beşik öneririm.
Hanqisini önerrsnzBende Hamak var ve çok rahat. Mobilya beşiğini bir kez bile kullanmadım. Hamagi her yere goturebiliyorum. odadan odaya tasimasi da rahat. Ama her hamagi tavsiye etmem açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?