Bebeğim için beşikkk

Yahyistannn

Olmuş olandan daha iyisi mümkün değildir...
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
44
10
3
S. A arkadaşlar 2 ay 10 günlük bir bebeğim var henüz günlük kullanm için rahat ve uygun bir beşik için karar veremedim sizce eski demir beşikler mi yoksa hamak beşikler mi yoksa portatif beşikler mi çok kararsz kaldm yardımcı olursanz sevinirim

Son düzenleme:
Çilekten büyüyen karyola almıştım ben.Uzun süre kullanılabiliyor.Sallamaya alıştırma bence.

Park yatak al canım, ben çok araştırmıştım park yatak alacaktım ama eşimin ailesinin gösteriş sevdası yüzünden mobilya beşik alındı, içinde toplasan iki hafta yatmamıştır. Şu an ana oğul yer yatağında yatıyoruz, uyuyunca kendi yatağıma geçiyorum, tüm gece bi aşağı bi yukarı... Park yatak alan arkadaşlarım çok memnunlar

Odası vardı kızımın bebekken yanımızdq yatması için küçük sallanan beşik aldık yaşına kadar yattı sonra odasını kullandık ama uzun ömürlü olsun dersen park yatak

Bende Hamak var ve çok rahat. Mobilya beşiğini bir kez bile kullanmadım. Hamagi her yere goturebiliyorum. odadan odaya tasimasi da rahat. Ama her hamagi tavsiye etmem açıkçası.

park yatak al kesinlikle besinlerin çoğu yaşına kadar oluyor mobilyalar da tehlikeli atliyolar ama park yatağı aşağı indirsin fermuarli bölümden girer çıkar

Ben kızımda memlekette doğum yaptığım için taşınsın diye park yatak almıştım. Oğlumda kendi evimde doğum yaptim ve aklımda hep mobilyalarda kalmıştı ona da ondan aldık. Kızım 5 yaşına kadar çok rahat park yatağını kullandı. Oğlum hareket etmeye başladıkça sürekli o mobilyalarda çarptı yan korumaliklarini büyüdükçe söktü. O boşluklardan sürekli kolu geçiyordu uyurken çok korkuyordum. Ani bir hareket yapar kırılır diye . İnemiyor çıkamıyor hep düşme tehlikesi vardı. Geçen yıl attım o yatagi evden zaten atraksiyonlu bir oğlum var bir yerine birşey olacak diye . Park yatağımız hala duruyor çok ta sağlammış. Şimdi oyuncaklar yatıyor içinde yüzde yüz park yatak öneririm.

bende arkadaslar gibi park yatak oneriyorum.kizim icin aldik 3 yasini bitirdi hala kullaniyoruz.alacaksaniz iyisinden alin.hayirli olsun bebeginiz.

Ben oğluma karyola aldım, eğer bir çocuğum daha olursa park yatak almayı düşünüyorum.
Eviniz kendinizin mi taşınma durumunuz var mı ona göre karar verin bence. Ben kendi evimde oturuyorum ama öncesinde tayinciydik dolaştık. Taşınma durumum olmasa en baştan büyüyebilen karyola beşiklerden alırdım. Şimdi oğlumun odası olduğu için , bi çocuğum daha olursa park yatak alıp, büyüyüncede abisiyle yatnası için ranza düşünüyorum.

Hayalleer , hayaller...

Park yatağı bir tek ben sevmiyorum sanırım.
Anne yanı almadığım için çok pişmanım.
Portatif anne yanı beşik öneririm.

Park yatağı bir tek ben sevmiyorum sanırım.
Anne yanı almadığım için çok pişmanım.
Portatif anne yanı beşik öneririm.
anne yanı beşik ilk 4-5 ay için iyi ama ondan sonra at çöpe, şu sallanan beşiklerin alternaifi olabilir.park yatak başka bişi anne yanı beşiğin alternatifideğil kesinlikle,2 yaşında oğlum hala park yatakta yatıyor,güvenli.

TE="Yahyistannn, post: 48564080, member: 792178"]Hanqisini önerrsnz[/QUOTE]
Paşa Hamak. İnternetten almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…