Çocuk Hastalıkları BEBEGIM ICIN ACIL CEVAP BEKLIYORUM

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
ne kadar ilginç. kendimi bildim bileli sirkeli su vardır. Hiç duymamıştım bunu. Nasıl zehirleme yapar ki zaten sirkeyi seyreltiyorsun suyla ve tenden içeri girip de ilaçla etkileşmesi için verilen ilacın çok güçlü olması lazım ki bebeklere o kadr güçlü ilaç vermiyorlar. Doktorlar her zaman alternatif tıbbı ret eder.

Eskiden anadoluda bayanlar burun tikandiginda birer damla hakiki zeytinyagi veya anne sutu damlatirmis anne sutu denedim acmadi bide zeytinyagi mi damlatsam acep
Buhar makinesi 2 gundur calisiyir acmadi banyoda yaptirdim oooff offf 2 hasta cocuk 1 uykusuz anne ev bildigin timarhane

ben de şey duymuştum. burun deliklerine tereyağı sürülmesi de fayda sağlıyormuş. kendimde denemiştim yağlı bir his veriyor ama sanırım burun içi kuruduğu için bir rahatlama hissi de veriyor. ben kızıma da sürmüştüm. yani insan her şeyi deniyor şu aşamada.

Valla bende yeni duydum doktor bayagi cikisti bana sirke icindeki asit atesi artirimis birde kolonya atesliyken olume sebep olurmus ilk kez duydum bende

geçen yıl bir aylık itibaren oğlumun da burnu birkaç ay hep tıkalıydı. doktoru bir krem tavsiye etti kullandım kısa sürede açıldı. Bella B Little Bee Rub adlı bir krem. kime tavsiye ettiysem faydasını gördü. bebeğinize sakın vicks kullanmayın, doktorumuz bebeklere mentol zararlı, vicks kullanma demişti. bu krem mentollü değil.. doktorunuza bir sorun

Evet cold mix denemedim bide onu deneyim o alindan ates olcer eczanede yoktu yaa su burnu bi acsam baska bisey istemiyorum buhara tuttum banyo yaptirdim yok bir damla nefes alamiyor
onu denedim. büyük oğlumda (8 yaşında)işe yaramıştı ama bebeğimde pek bir işe yaramadı bir de cold mix'in kokusu rahatsız etti. buhar makinesi de çok işe yarar. bebeğim on aylıkken krup oldu. evde buhar makinesi kullandık. büyük oğlum hastayken de faydasını gördük. soğuk buhar makinesinin içine serum fizyoloji dökerek kullanabilirsiniz. doktorumuz önermişti

ama bunun bebeği çok küçük canım. yani geniz eti için ben sanmıyorum.
size ameliyat dediler mi?
Benipek ben bebeklerde de görüldüğünü duydum.
çevremde 1 yaşından küçük bebeklerde de duydum yani.ama belki çok sık değildir.
birde geniz eti olmasa bile buruna bakıyorlar endoskopi aleti ile.En azından ne olduğunu söylerler
diye düşündüm.ben kbb ye röntgenle bakacaklar diye uzun bir süre götürmeyi reddetmiştim.
bizim %50 çıktı.%70 den sonrasını ameliyat yapıyorlarmış ama kreşte sürekli hastalandığı için
üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdikçe büyürmüş özetle.

Ünideyken arkadaşıma bu yöntemi kullanmıştık sonradan acillik olunca doktora söylediğimde oda çok kızmıştı.
Sebebi ise sirkeli su(kolonya içinde aynı şey geçerli) damarı ani olarak büzüp ateşin ani olarak düşmesini sağlıyormuş. Sonra genişlemesi ise daha fazla arttırıyomuş. Havale riskini arttırırmış.

vick sakın kullanmayın çünkü vicks mentollu gibi olduğu için daha yakar zarar tahriş eder hem o daha çok küçük teni daha yepyeni sürmeyin acilen doktara başvurun ....

Soğuk buhar makinası edin bence çocuklu ailelerin olmazsa olmazı diye düşünüyorum bendede var ve çok ise yariyor. Ateş ölçer için de eğer yalancı emzik emiyorsa emzik seklinde atseolcerler var onlardan alabilirsin. Tek dikkat etmen gereken şeyler buhar makinasında sürekli ayni yerde değilde yerini değiştirerek kullanmalisin. Atesolcerde de doktorumuz ağızdan ateş her zaman için uc dört derece fazla çıkar endişelenmeyiniz demişti o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…