- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
-
- Konu Sahibi bigunmutlaka
ne kadar ilginç. kendimi bildim bileli sirkeli su vardır. Hiç duymamıştım bunu. Nasıl zehirleme yapar ki zaten sirkeyi seyreltiyorsun suyla ve tenden içeri girip de ilaçla etkileşmesi için verilen ilacın çok güçlü olması lazım ki bebeklere o kadr güçlü ilaç vermiyorlar. Doktorlar her zaman alternatif tıbbı ret eder.Bu arada dun atesi ciktigi icin sirkeli suyla sildim vr doktor acayip kizdi sirkeli su bilinenin aksine artirir atesi dedi ayrica ates dusurucu verip bidr sirkeli suyla silince alkol zehirlenmesi oluyormus dun hastanede ogrendim bilginize..
Vicks e gelince 2 yas altina hicbir sekilde tavsiye etmiyor doktor
ben de şey duymuştum. burun deliklerine tereyağı sürülmesi de fayda sağlıyormuş. kendimde denemiştim yağlı bir his veriyor ama sanırım burun içi kuruduğu için bir rahatlama hissi de veriyor. ben kızıma da sürmüştüm. yani insan her şeyi deniyor şu aşamada.Eskiden anadoluda bayanlar burun tikandiginda birer damla hakiki zeytinyagi veya anne sutu damlatirmis anne sutu denedim acmadi bide zeytinyagi mi damlatsam acep
Buhar makinesi 2 gundur calisiyir acmadi banyoda yaptirdim oooff offf 2 hasta cocuk 1 uykusuz anne ev bildigin timarhane
Valla bende yeni duydum doktor bayagi cikisti bana sirke icindeki asit atesi artirimis birde kolonya atesliyken olume sebep olurmus ilk kez duydum bendene kadar ilginç. kendimi bildim bileli sirkeli su vardır. Hiç duymamıştım bunu. Nasıl zehirleme yapar ki zaten sirkeyi seyreltiyorsun suyla ve tenden içeri girip de ilaçla etkileşmesi için verilen ilacın çok güçlü olması lazım ki bebeklere o kadr güçlü ilaç vermiyorlar. Doktorlar her zaman alternatif tıbbı ret eder.
kolonyanın içinde alkol var onu anlarım da sirke ilginç geldi bana. araştıracağım bunu.Valla bende yeni duydum doktor bayagi cikisti bana sirke icindeki asit atesi artirimis birde kolonya atesliyken olume sebep olurmus ilk kez duydum bende
geçen yıl bir aylık itibaren oğlumun da burnu birkaç ay hep tıkalıydı. doktoru bir krem tavsiye etti kullandım kısa sürede açıldı. Bella B Little Bee Rub adlı bir krem. kime tavsiye ettiysem faydasını gördü. bebeğinize sakın vicks kullanmayın, doktorumuz bebeklere mentol zararlı, vicks kullanma demişti. bu krem mentollü değil.. doktorunuza bir sorunKonu 7 aylik kizim cok hastalandi internetten burun tikanikligiyla ilgili bir cok yazi okudum uyguladim yok ne yaptiysam burnu acilmiyor nefes alamadigi icin uyuyamiyor ses kisilmis ates oksuruk de var doktor bi ates dusurucu verdi yolladi..sizlere sorum
Burun tikanikligini nasil acabilirim deniz suyu sıktım burun aspiratoruyle cektim olmadi acilmadi basucuna sogan koydum olmadi varmi tavsiyeniz..
Ikinci sorumda evimdeki ates olcer koltuk alti icin dolayisiyla 7 aylik kizim rahat durmuyo olcemiyorum baska nasil olcebilirim
Tecrubeli annelerden cevap bekliyorum tesekkurler simdiden
kbb doktoruna götürün.çocuk doktoru bişey demiyor.Valla bende yeni duydum doktor bayagi cikisti bana sirke icindeki asit atesi artirimis birde kolonya atesliyken olume sebep olurmus ilk kez duydum bende
onu denedim. büyük oğlumda (8 yaşında)işe yaramıştı ama bebeğimde pek bir işe yaramadı bir de cold mix'in kokusu rahatsız etti. buhar makinesi de çok işe yarar. bebeğim on aylıkken krup oldu. evde buhar makinesi kullandık. büyük oğlum hastayken de faydasını gördük. soğuk buhar makinesinin içine serum fizyoloji dökerek kullanabilirsiniz. doktorumuz önermiştiEvet cold mix denemedim bide onu deneyim o alindan ates olcer eczanede yoktu yaa su burnu bi acsam baska bisey istemiyorum buhara tuttum banyo yaptirdim yok bir damla nefes alamiyor
ama bunun bebeği çok küçük canım. yani geniz eti için ben sanmıyorum.kbb doktoruna götürün.çocuk doktoru bişey demiyor.
endoskopik bir aletle burundan bakılıyor.Bizde geniz eti çıktı.
Benipek ben bebeklerde de görüldüğünü duydum.ama bunun bebeği çok küçük canım. yani geniz eti için ben sanmıyorum.
size ameliyat dediler mi?
Ünideyken arkadaşıma bu yöntemi kullanmıştık sonradan acillik olunca doktora söylediğimde oda çok kızmıştı.ne kadar ilginç. kendimi bildim bileli sirkeli su vardır. Hiç duymamıştım bunu. Nasıl zehirleme yapar ki zaten sirkeyi seyreltiyorsun suyla ve tenden içeri girip de ilaçla etkileşmesi için verilen ilacın çok güçlü olması lazım ki bebeklere o kadr güçlü ilaç vermiyorlar. Doktorlar her zaman alternatif tıbbı ret eder.