- 28 Mart 2014
- 1.783
- 1.507
- 198
- Konu Sahibi supapatya88
9-15 arası astronot tulum arıyorum kızıma elinde olanlar resim ve fiyat bilgisini gönderebilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım nasıl bakacağımı bulamadım bir türlü linkini yada resmini gönderebilir misinTatlim benim kiyafet konumda polar var bir tane mont değil ama el ve ayak kismi kendinden eldivenli fotoda mavi gibi cikmis ama canli çok tatli yeşil rengi var unisex kıyafetler var yazlik kişlik bir bak istersen begendigin birşey olursa yardimci olurum
canım nasıl bakacağımı bulamadım bir türlü linkini yada resmini gönderebilir misin
merhaba,9-15 arası astronot tulum arıyorum kızıma elinde olanlar resim ve fiyat bilgisini gönderebilir mi?
teşekkr ederim maa benim kıza o zman bu küçük gelir muhtemelen şu an 6-9 ay ancak oluyormerhaba,
bende zeyland marka var. içi polar. geçen kış resmen kurtarıcım olmuştu. markete çıkarken bile pijamasının üstüne giydirip dışarı çıktım. çok sıcak tutuyor. 9 ay etiketli ancak daha uzun süre giydirilir ki ben öyle yaptım :)
fiyat olarak da 15 tl düşündüm cnm. renk fotoda net değil ama açık sarı tatlı bir rengi var. çift fermuarlı olduğu için de bebeği içine koyup çıkartması çok rahat oluyor.
Eki Görüntüle 1220639
sağol canım benim için çok fazla şu an pançonun indirime girmiş 47 tl ye bulamazsam onu almayı düşünüyorum bu sebepten teşekkür ederim.bende 86 cm kanz marka cok tatli astronot var.kulaklarina falan heves edip aldim en fazla bes kez giyinmistir oglum.burasi vok soguk degil.dilersen reaim atabilirim.cok kaliyeli bi urundur.97ye almistim.60a verebilrim.inan sifir gibi
dogru canim sende haklisin.hayirli olsun simdidensağol canım benim için çok fazla şu an pançonun indirime girmiş 47 tl ye bulamazsam onu almayı düşünüyorum bu sebepten teşekkür ederim.
Satıldı mı canım??merhaba,
bende zeyland marka var. içi polar. geçen kış resmen kurtarıcım olmuştu. markete çıkarken bile pijamasının üstüne giydirip dışarı çıktım. çok sıcak tutuyor. 9 ay etiketli ancak daha uzun süre giydirilir ki ben öyle yaptım :)
fiyat olarak da 15 tl düşündüm cnm. renk fotoda net değil ama açık sarı tatlı bir rengi var. çift fermuarlı olduğu için de bebeği içine koyup çıkartması çok rahat oluyor.
Eki Görüntüle 1220639
özelden msj attım sizemerhaba,
Eki Görüntüle 1220639
Kime :) ?özelden msj attım size
jaspe hanımaKime :) ?
Ben de bana sandım sevindim baktım mesaj yoktu :)jaspe hanıma
PANÇO DEDİĞİN YAŞ ARALIĞINA OLUR.55 TL9-15 arası astronot tulum arıyorum kızıma elinde olanlar resim ve fiyat bilgisini gönderebilir mi?