bebeğim huy mu değiştiriyor?

ayseeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2009
135
4
42
selam hanımlarr bir kaç gündür oğlum hasta gibiydi şurup falan verdim geçti şimdi ama bebekde bi tuhaflıklar başladı normalde çok huysuz bi bebek değildi beni hiç üzmezdi ama bi huysuzlanmaları mızırdanmaları başladı kucağa alınca duruyo. bi şikayetimi var diye de bakıyorum ama bağzen tanıyamıyorum ne yapacağımı şaşırıyorumm tavsiyesi olan varsa yazarsanız sevizinirimm şimdiden teşekkürlerrra.s.

cnm zaten bebekler ilk 3 ay bıseye alısmazlarmıs ama 3 aydan sonra alıskanlıkları huyları olusurmus bence artık normal onlarda ilgi istıyor dıs dunyayı merak edıyor benımkıde artık bıraz huysuzlanıyor ne yapalım boyle boyle buyuyecekler

Canım Türkiz de yapıyordu 2-3 gün dışarı çıkardım sakinledi ilk gün arabasına bile oturmadı düşün kucakta 2. gün araba yı keşfetti 3. gün alıştı.şimdi daha az ağlıyor ve huysuzluğu azaldı canları sıkılıyor galiba

büyük bi atasözüdür annelerimizden bize kalannn.....
bebeğin hasta olduğuna yanmam huyunun değiştiğine yanarım diyeeee...
her 3 ayı farklı farklı oluyo 3-6-9-12 bi böle devam edecek tatlım...

Canım Türkiz de yapıyordu 2-3 gün dışarı çıkardım sakinledi ilk gün arabasına bile oturmadı düşün kucakta 2. gün araba yı keşfetti 3. gün alıştı.şimdi daha az ağlıyor ve huysuzluğu azaldı canları sıkılıyor galiba

tutkuncum bizim Eren de gezmeye çıkınca hemen uyuyodu bende üzülüyodum niye etrafa bakınmıyo diye artık dışarı çıktıkmı gözler fal taşı gibi açılıyor:)

cnm zaten bebekler ilk 3 ay bıseye alısmazlarmıs ama 3 aydan sonra alıskanlıkları huyları olusurmus bence artık normal onlarda ilgi istıyor dıs dunyayı merak edıyor benımkıde artık bıraz huysuzlanıyor ne yapalım boyle boyle buyuyecekler

inşalla güzel huylu olur hepsi yaaa...

X