• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim horluyor mu?

minnosum09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2009
84
0
86
kızlar benim bebeğim uyuyunca horluyo sanki yada horlama gibi ses çıkarıyo uyanık olunca bazen hırlıyo acaba üşüttük mü hırlaması hastalık belirtisi falan olabilir mi bilgisi olan paylaşsın lütfen

benim kizimda horluyo bazen ama Allaha sükür hastaligi yok dikkat ettim burnu tikaliyken horluyodu temizledikden sonra geciyo belki seninde bebeginde burun tikanikligi vardir onuda yaptiysan doktorunu arayabilirsin umarim yardimci olabilmisimdir

evet canım burun tıkanıklığı olabililr.temizlenince geciyor.bendede öyle oluyor.ama sen genede doktoruna danışırsın.için rahat eder

merhaba arkadaşlar 4 buçuk aylık bebğim var.doğdugundan beri hırıltısı ve horlaması var birde aşırı kusması var.dr lara götürdüm bi sonuç alamadım.geniz eti olabilir dediler ama şuan belli olmuyomuş.18 aylıktan sonra belli oluyomuş.acaba benimki gibi sorunu olan varmı aranızda yada nasıl yardımcı olabilirsiniz.teşekkürler şimdiden

Back