Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar benim bebeğim uyuyunca horluyo sanki yada horlama gibi ses çıkarıyo uyanık olunca bazen hırlıyo acaba üşüttük mü hırlaması hastalık belirtisi falan olabilir mi bilgisi olan paylaşsın lütfen
benim kizimda horluyo bazen ama Allaha sükür hastaligi yok dikkat ettim burnu tikaliyken horluyodu temizledikden sonra geciyo belki seninde bebeginde burun tikanikligi vardir onuda yaptiysan doktorunu arayabilirsin umarim yardimci olabilmisimdir
merhaba arkadaşlar 4 buçuk aylık bebğim var.doğdugundan beri hırıltısı ve horlaması var birde aşırı kusması var.dr lara götürdüm bi sonuç alamadım.geniz eti olabilir dediler ama şuan belli olmuyomuş.18 aylıktan sonra belli oluyomuş.acaba benimki gibi sorunu olan varmı aranızda yada nasıl yardımcı olabilirsiniz.teşekkürler şimdiden