Bebeğim hiç sakinleşmiyor

Mama kullanıyor musunuz o belki iyi gelmiyordur değiştirebilirsiniz

Kolik olduğuna emin misiniz? Benim okuduğum kadarıyla kolik zaten 1.aydan sonra ortaya çıkıyor. Süt alerjisi, besin alerjisi veya başka bir derdi olabilir. Yada sadece mızmız bir bebek bile olabilir. Kolik belirli saatlerde oluyor zaten. Akşam 6'dan sonra falan. Tüm gün değil. Siz iyi bir doktor görüşü alın bence

Ah canım benim seni çok çok iyi anlıyorum .Ne zaman bu zamanları ansam aglarım .Oğlum da böyleydi ,eşim yoktu yanımda .Biz de annelerle bile bakamıyorduk ,her ne duyuyorsak yapıyorduk anlatmamın imkanı yok .Diyordum bu çocuk sonsuza kadar ağlayacak sanırım .Ben hep yeter ki sussun diye dışarda arabayla gezdiyordum .Bütün şehri dolaşıyorduk .Evin içine salıncak yaptık uyumada da azıcık susuyordu .Beyaz gürültü acıktı sabaha kadar .Gaz damlaları vs biraz iyi geldi ama çok az .Cok uzun zaman çektik süreyi yazmak istemiyorum biz sonunda kabullendik .Hem alışıyoruz hem de bebek etrafı keşfettikçe daha kolaylaşıyor .Allah yardımcın olsun inan yalnız değilsin

Çok uzun süreceğini ben de biliyorum. Rabbim dayanma gücü versin inşallah

Konularınızını takip ediyorum ve size çok üzülüyorum gerçekten. Benim bebeğim de daha çok küçük ben de hâlâ bazen o ağladıkça ağlıyorum dayanamıyorum.

Hiç doktora götürdünüz mü? Randevu bekliyorsunuz galiba ama başka bi yere götürme şansınız yok mu? Bilemiyorum sanki başka bir derdi var gibi bebeğinizin. Çünkü evet gaz problemi kolik vs olabilir ama 1 aylıksa bunlar yeni yeni başlar, kolik bebeklerde de günün belli saatlerinde krizler olur. Bunun dışında ya sizin stresiniz çok etkiliyor bebeği ya da sadece zor bir bebek. Eşiniz çok yoğun çalışıyordu sanırım biraz izin alamıyor mu belki onun varlığı desteği iyi gelir size. Aklıma başka da bir şey gelmiyor.

Çok uzun süreceğini ben de biliyorum. Rabbim dayanma gücü versin inşallah
kolik bebekler genelde 4. Ayda rahatlıyor öyle düşünme .Bizim ayrıca devam eden bir gaz sorunumuz vardı maalesef.Yani hepsi iç içe geçmişti .Bir iki ay daha sabretmeye çalışın biliyorum çok zor ama .Altında başka bir fizyolojik sebep yoksa azalarak bitecek inanın .Ama beyaz gürültü ,bahsettiğim tip bir salıncak ve araba gezmeleri bizde biraz olsun ise yaramıştı

Evet ,kolik genelde 2. ayda pik yapar doktorum da söylemişti ama doğduğu andan beri gazlıydı oğlum benim o hala bile devam ediyor .Bir de bazı çocuklar zor oluyor ben de mizacının böyıe olduğunu kabul ettim sonrasında

Çok teşekkür ederim. Bu kadar karamsar olmak istemiyorum. Anne olmadan önceki beni tanısanız çicek açıyordum her yerde. Enerjimle baharı getirirdim. Şimdi sarardım soldum. Bu hayatta sadece varım ama yaşamıyorum. Bebeği haftaya götüreceğiz inşallah. Bebeğim zor bir bebek maalesef

Ah ya hissettikleriniz o kadar etkiledi ki beni .Ben de yeniden hamileyim yakında doğumum var .Bazen diyorum nasıl cesaret ettim çünkü şu an bile çok değişik şeyler hissediyorum.Yasayıp göreceğiz ,ama neler geçmiyor ki diye düşünüp rahatlamaya çalışalım zor ama geçecek

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zorlukları kolay eylesin. Siz benim gibi zorlanmayın inşallah

Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Zorlukları kolay eylesin. Siz benim gibi zorlanmayın inşallah
Amin amin hepimiz için her şey çok çok kolay olsun ,ben de sizin için tüm anneler için dua ediyorum .Anne olmak gerçekten çok zor ama inanın geçiyor ve o güzelliğe değiyor .Oğlumun sevgisine ölüyorum öyle düşünün .Anne olan her kadın bunu yaşıyor sanırım bu işin doğası bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…