• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim herşeyi memede yapmak istiyor

massmavii

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
714
1.498
333
İstanbul
Merhaba kızlar,Bebeğim 13 günlük herşeyi memede yapmak istiyor. 37 haftalıktı, gelişimi 2 hafta gerideydi 2220 gr doğdu, hem emzirmem hem de mama vermem gerektiği söylendi sarılık da olduğu için, bir an önce toparlasın diye. Ama gazı memede çıkarıyor, memeden besleniyor, mama veriyorum mama sonrası da finali memede yapmak istiyor, uykuya da memede dalıyor. Hal böyle olunca uyku günümüzün %10 u falan ancak oluyor. Çünkü sürekli emdiği için gaz, kaka, bez değiştir, emzir paradoksunda takılıp kalıyorum. Bunun bi çözümü yok mu? Bebeğim emzik de almıyor. 3 saat aralıksız uyumadım doğduğundan beri.

Çok normal annesi, henüz dünyaya geldiğinin farkında bile değil hala tek bedensiniz gibi düşünün :) benim bebeğim de 36. haftada doğmuştu gelişimi 2 hafta geriydi, karnımda sürekli uyurdu son zamanlarda hiç hareketlerini hissetmezdim doğunca da öyle oldu. İlk haftalar uyandıramazdık ama memeyi emmeye alıştıkça da bırakmadı daha çok düştü. Zamanla emme saatleri de uykusu da düzene girecek merak etmeyin ama emmeyi seven bir çocuksa hep seviyorlar. Biz 9 aylık olduk hala meme kelimesini duyunca heyecanlanıp göğsüme sarılıyor. Ek gıda almasına rağmen tok olsa da emmeden uyuyamıyor. Çok normal şuan olanlar, yalnızca bebeğinize odaklanın stres yapmayın biraz daha büyüyünce uzanarak emziririn hem o emer hem de siz dinlenirsiniz. Böyle böyle büyüyorlar herşey düzene giriyor merak etmeyin

Çok normal annesi, henüz dünyaya geldiğinin farkında bile değil hala tek bedensiniz gibi düşünün :) benim bebeğim de 36. haftada doğmuştu gelişimi 2 hafta geriydi, karnımda sürekli uyurdu son zamanlarda hiç hareketlerini hissetmezdim doğunca da öyle oldu. İlk haftalar uyandıramazdık ama memeyi emmeye alıştıkça da bırakmadı daha çok düştü. Zamanla emme saatleri de uykusu da düzene girecek merak etmeyin ama emmeyi seven bir çocuksa hep seviyorlar. Biz 9 aylık olduk hala meme kelimesini duyunca heyecanlanıp göğsüme sarılıyor. Ek gıda almasına rağmen tok olsa da emmeden uyuyamıyor. Çok normal şuan olanlar, yalnızca bebeğinize odaklanın stres yapmayın biraz daha büyüyünce uzanarak emziririn hem o emer hem de siz dinlenirsiniz. Böyle böyle büyüyorlar herşey düzene giriyor merak etmeyin

başta sarılıktan dolayı hep uyuyordu, şimdi de hiç uyumuyor, aynen dediğiniz gibi tok olsa da hep memede 🥺 çok teşekkür ederim biraz rahatladım, hep böyle gitmeyecekmiş en azından

Back