Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Slm arkadaşlar bebeğim güne anne sütü ile başlıyor,ardından ülkerin kahvaltı setinin içine 1 tatlı kaşığı pekmez ve labne peynir koyuyorum,bazende yumurta ile yiyor,ama sıkıntımız hergün aynı şeyimi yiyecek ben bu konuda çok tecrübesizim lütfen tecrübeli anneler yardım edin.
tickerına bakılırsa daha 6 aylık bebğin kahvaltıya yeni başlamış olmalı, büyüdükçe onun damak tadına göre çeşitlendirisin, krep menemen ballı tereyağlı ekmek gibi ama dedim ya daha küçükmüş
Evet daha yeni başlamış olman lazım,tereyağı,ceviz,meyve suyu,zeytin,vs.vs..bebeğinin yediklerine göre çeşitlendirebilirsin ama tabiki ilerleyen zamanlarda bunların çoğu..
Şuan için çeşit olsun istiyosan,hergün bi çeşit meyve suyuyla sulandırabilirsin kahvaltısını..
bazen ıhlamurla gibi..
arkadaşlara katılıyorum.ben ilk başladığımda bazen ıhlamur bazen elma rendesi bazende kayısıyı haşlayıp suyuna hazırlıyordum bisküvi karışımını..en çok kayısılı olanı seviyor..ara sıra da ekmeğe peynir tereyağ yumurta minik minik sürüp yediriyordum öyle de seviyolar ama acele etme birazcık büyüsün..
şuanda şeftali püresi arada kayısı bazen devam sütü koyarak hazırlıyorum..değişiklik iyidir damak tadını öğreniyoruz kuzularımızın..afiyet bal şeker olsun bebişine
ben sizin aylarınızdayken bu karışımın içine hergün farklı bir meyve katardım.içine ceviz katabilirsiniz. 8 aylıktan beride herşeyi ayrı ayrı veriyrum bulamaç yapmıyorum. daha sevkle yiyorlar..
canım benim bebeğimde 6.5 aylık kahvaltısına 3 çeşit meyve püresi 1 kaşık peynir 3 bebe bisküvisi koyuyorum çok koyu olmaması için havuç yada üzüm suyu sıkıyorum arada bir yumurta sarısı koyuyorum bende çeşitlendirmek istiyorum ama ne koyacağımı bilemiyorum bende fikirlerinizi bekliyorum