Bebek Beslenmesi Bebeğim hemen uyanıyor lütfen yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

duyguyavuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
40
0
36
İstanbul
6.5 aylık oldu bebeğim.Düzenli uyku saatleri var ama ne zaman uyutup yatağına koysam 20 dakika sonra uyanıyor(saat tuttum).Sallıyorum uyuyor. Gündüz hep böyle.İş yapmaya fırsat vermiyor.Mutlaka başında durup 5-10 dakikada bir sallanıp tekrar uykuya dalmak istiyor..Uykusu da var gözlerini açamıyor.Lütfen önerisi olan bir şey yazsın.

her şeyi denedim aslında.Önce yoğurt yedirdim sonra emzirdim.Aç olma ihtimali yok. Ortamın ısısını hep değiştirdim.Üzerine ince veya kalın örttüm.Sesli veya sessiz ortam denedim.Ninni çaldım netten.Bana mısın demedi yine UYANIYORRRRRRRRRRR

ben de de aynı sorun var çözemedim yorgunluktan ölüyorum bitmiş duurumdayım napıcagımı sasırdım benımkı sallanınca da uyummuo ılla sen ayakta olacaksın nerdeyse 6 kılo olduartık tasıyamıyorum

Canım kendi oğlumdan bildiğim kadarıyla yalnız kalmak istemiyor,sen yanında olmayınca anlayıp uyanıyor,benim oğlum hala öyle emerken uyuyakalıyor meme ağzından çıktığı anda uyanır yada sallarken uyuyorsa ben yere bıraktıktan 10 dk sonra uyanır ama bende onunla yatıyorsam gıkı çıkmaz.büyük ihtimalle sizinkilerde sizi yanında istiyordur..

yanında durmanı istiyor benim ikizlerim var 4 aylık gece bile yanımda yatar oldular birisini babası alıyor bazen gündüz annem var ama yine beni istiyor biraz uyutmuyorlar bile kalkıp yanlarına oturuyorum uyuyorlar nasıl anlıyorlar yattığımı bende çözemedim hala. ama büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum bizim belli bir saatimiz yok istedikleri zaman uyuyorlar gece bile oturup oynaşıyoruz...

Ben de çocukken seni bebeğin gibiymişim. Anneannem çözümü beşiğime uzun bir ip bağlayarak bulmuş. hangi odaya gitse o ipi çeke çeke gidiyormuş. Dolayısıyla benim beşiğim hep sallanıyormuş :) Şimdi otomatik sallanan beşikler ya da şu tekli koltuklara benzeyenler var onlardan almayı dene.

Back