How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Papatyam_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
76
23
88
25
İyi günler bayanlar 2 aylık bir oglum var birazcık usuttu herhalde mide bulantisi hapsirma öksürük var ve çok zayıfladı hastaneye götürdüm doktor Parol diye ateş düşürücü ve ağrı kesici verdi hicbir işe yaramadı sizce ne yapmalıyım yardım

Hapşırma öksürük ve kusma icin iki aylık bebeğe ne umularak Parol verildi acaba, gercekten şaşkınım. Açıkçası doktorun sizi başından savmak için bir şurup yaziverdigini düşünüyorum.

Bebeğin ateşi 38.5 olana kadar hiç müdahale etmeyin. 38.5 olursa sık sık ılık suya sokup çıkarın. Bebeği yormadan her istediğinde emzirin, idrar rengi koyuysa su teklif edin. Mama veriyorsanız su vermeye daha çok dikkat edin. Ek gıda denemesi yapmayın. Alerji de benzer belirtiler verir, bebeğinizin alerjisi olabilir. İnek sütü alerjisini araştırabilirsiniz.

Yok artık. Benim bebeğim de 2 aylıkken öksürük üşütme olmuştu geçen bayramı hastanede geçirmiştik. Küçük bebeklerin ciğerine inmesin diye yatarak tedavi ediliyorlar. Şükür geçti o günler. Umarım bir daha olmaz/
Başka doktora gidin lütfen çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.

Yok artık. Benim bebeğim de 2 aylıkken öksürük üşütme olmuştu geçen bayramı hastanede geçirmiştik. Küçük bebeklerin ciğerine inmesin diye yatarak tedavi ediliyorlar. Şükür geçti o günler. Umarım bir daha olmaz/
Başka doktora gidin lütfen çok geçmiş olsun. Allah şifa versin.
O zaman size ne demişti doktorunuz hangi tedavi yöntemleri ni uygulamisti

Hapşırma öksürük ve kusma icin iki aylık bebeğe ne umularak Parol verildi acaba, gercekten şaşkınım. Açıkçası doktorun sizi başından savmak için bir şurup yaziverdigini düşünüyorum.

Bebeğin ateşi 38.5 olana kadar hiç müdahale etmeyin. 38.5 olursa sık sık ılık suya sokup çıkarın. Bebeği yormadan her istediğinde emzirin, idrar rengi koyuysa su teklif edin. Mama veriyorsanız su vermeye daha çok dikkat edin. Ek gıda denemesi yapmayın. Alerji de benzer belirtiler verir, bebeğinizin alerjisi olabilir. İnek sütü alerjisini araştırabilirsiniz.
Ben emziriyorum

Ö
O zaman size ne demişti doktorunuz hangi tedavi yöntemleri ni uygulamisti
bronşiolit olmuştu. Günde 3 kere hava. 2 kere de damardan antibiyotik aldık. 5 gün kaldık. Ah yavrum delik deşik olmuştu bi de benimki çok küçüktü. Şükür geçti ama. Allah korusun zaturreye çeviriyor küçük bebeklerde o yüzden önlemini aldık.

Back