- Konu Sahibi Melekbebekannesi
-
Amin inşallah Allah razı olsunAllah’ım senin de küçük meleğinin de yardımcısı olsun :) Gönlünden geçen tüm duaların kabul olsun... İnşallah sağlıkla doğar...
Amin Allah razı olsunAllah yavrunuzu size bağışlasın sağlık sıhhat versin inşallahHerşey gönlünüzce olsun dualarım sizinle
Başın sağ olsun canım, sen elinden geleni yaptın anne olarak. Demek ki kader böyleymiş. Cennette kavuşursunuz inşallahBebeğim doğumda öldü maalesef. Dedikleri gibiydi . Ama çok güzeldi . Allah kimseye yasatmasin
Amiiin inşallah teşekkür ederimBaşın sağ olsun canım, sen elinden geleni yaptın anne olarak. Demek ki kader böyleymiş. Cennette kavuşursunuz inşallah
Ondan vazgeçmedin ya rabbim senden razı olsun yavrularmiz cennette bizi bekleyecekler ben yavrumu kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım bi.mucize gibi 1 ay sonra doğum yapacağım ama.yinede korkuyorum insallah bu yavrumu saglikla.kucagima.alırım inşallah sende en.yakn.vakitte hamile.kalırsinn dualrim.seninleAmiiin inşallah teşekkür ederim
Teşekkür ederim inşallah sağlıcakla doğar yavrunuz. Allah bana da sağlıklı evlat nasip eder inşallahOndan vazgeçmedin ya rabbim senden razı olsun yavrularmiz cennette bizi bekleyecekler ben yavrumu kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım bi.mucize gibi 1 ay sonra doğum yapacağım ama.yinede korkuyorum insallah bu yavrumu saglikla.kucagima.alırım inşallah sende en.yakn.vakitte hamile.kalırsinn dualrim.seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?