• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim hasta :( trizomi-18

Melekbebekannesi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
664
1.020
113
34
Sivas
Merhaba arkadaşlar . Benim bebeğim. Karnımda suan 7 aylık ve edward sendromlu . Yani 47 kromozomlu trizomi 18. Doktorlar Aldır dedi ben aldırmak istemedim . Karnında ölür dediler 20. Haftalarda ama benim bebeğim suan 30 haftalik . Gelişim geriliği olur dediler 2 haftalik gelişim geriliği var ve bu artmiyor . Yani gelişiyor bebeğim . Amniyisentezle kesinlesti hastalığı . Vücudunda çeşitli anomaliler var . Şimdiye kadar bana tutundu yavrum. Çıkmayan candan umut kesilmez diyorum ve Allahtan bir mucize bekliyorum . İnşallah tİp yanilmistir diyorum . Benim için dua eder misiniz . Yasin okumak ister misiniz .

Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etmistir insallah bende martta dogum yaptim bebegim.down sendromluydu ama 35gun hayattta kalabildi hamillelikte olabilir demişlerdi bende rabbimden ne gelirse kabulum.de dim aldirmadim cokta doğru karar vermisim ama bebeğime doyamadim.insallah sen yavrunu saglikla kucağına almissindir cok merak ettim.sni

Amiiin inşallah teşekkür ederim
Ondan vazgeçmedin ya rabbim senden razı olsun yavrularmiz cennette bizi bekleyecekler ben yavrumu kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım bi.mucize gibi 1 ay sonra doğum yapacağım ama.yinede korkuyorum insallah bu yavrumu saglikla.kucagima.alırım inşallah sende en.yakn.vakitte hamile.kalırsinn dualrim.seninle

Ondan vazgeçmedin ya rabbim senden razı olsun yavrularmiz cennette bizi bekleyecekler ben yavrumu kaybettikten 3ay sonra hamile kaldım bi.mucize gibi 1 ay sonra doğum yapacağım ama.yinede korkuyorum insallah bu yavrumu saglikla.kucagima.alırım inşallah sende en.yakn.vakitte hamile.kalırsinn dualrim.seninle
Teşekkür ederim inşallah sağlıcakla doğar yavrunuz. Allah bana da sağlıklı evlat nasip eder inşallah

Back