bebeğim hareket etmiyor.. :(

Jasminium84

Nirvana
Pro Üye
Anneler Kulübü
31 Ekim 2013
21.378
71.634
798
40
kızlar merhaba,
ben 35 haftalık hamileyim dün akşamdan beri bebeğim hiç hareket etmiyor, bunun bir sorun olduğunu söyleyen çok kişi var ben de nette baktım bebeğin en az 10 kere hareketini hissediyor olmamız gerekirmiş.. tecrübeli anneler bana yardım eder misiniz, birşey olmuş mudur bebeğime, doktora gitsem mi hemen..? :50:

tatlı birşey özellikle çikolata ye, sağ tarafına yat ve bekle bakalım.. korkma birşey olmamıştır, yeri daraldığı için hareket alanı kısıtlanıyor.. ama yine de bir doktoruna sor telefon aç, için rahatlasın..

kızlar merhaba,
ben 35 haftalık hamileyim dün akşamdan beri bebeğim hiç hareket etmiyor, bunun bir sorun olduğunu söyleyen çok kişi var ben de nette baktım bebeğin en az 10 kere hareketini hissediyor olmamız gerekirmiş.. tecrübeli anneler bana yardım eder misiniz, birşey olmuş mudur bebeğime, doktora gitsem mi hemen..? :50:

hemen gidemiyorsanız bile doktorunuzu arayın.
ama ben gitmenizden yanayım.

Ne kadar süredir hissetmiyorsunuz? Bence doktorunuzu arayın. En doğu bilgiyi o verecektir. Gerek görürse çağırır.

tatlı birşey özellikle çikolata ye, sağ tarafına yat ve bekle bakalım.. korkma birşey olmamıştır, yeri daraldığı için hareket alanı kısıtlanıyor.. ama yine de bir doktoruna sor telefon aç, için rahatlasın..

evet böyle birşey de duymuştum yeri daraldığı için hareketleri kısıtlanmaya başlar diye ama dün öğlene kadar kıpır kıpırdı, bir anda yeri daralmış olabilir mi ki? çok korkuyorum umarım bir sorun yoktur.. teşekkür ederim cevabın için..

sonlara yaklaştıkça yerı daraldığından daha az hareket ederler..panık olma,tatlı bıseyler ye,uzan ve dınlemeye devam et

Ne kadar süredir hissetmiyorsunuz? Bence doktorunuzu arayın. En doğu bilgiyi o verecektir. Gerek görürse çağırır.

dün akşamdan beri kıpırdanmıyor nerdeyse 24 saat olacak.. :18::14: doktorumun teli yok işten çıkıp acile gitmeyi düşünüyorum.

uyuyorda olabılır..benım kızım gunduz hıc kıpırdamaz,akşam coşardı..kotu düşünme,hepımız yasadık bunları..
inşallah dedıgımız gıbıdır..

sonlara yaklaştıkça yerı daraldığından daha az hareket ederler..panık olma,tatlı bıseyler ye,uzan ve dınlemeye devam et

umarım dediğin gibidir... çok fena huzursuzlandım ve korkuyorum o kadar çok ölü doğum hikayesi anlattılar ki o yüzden panki haldeyim.. :43:

doktorumun cep numarası ne yazık ki yok vermiyor daha doğrusu, ama işten çıkınca acile gitmeyi düşünüyorum.. :50:

ne kadar kötü bişey yapıyor doktorunuz.o zaman vakit kaybetmeden acile gidin.ama panik yapmayın.
bize de haber verin sonra.iyi haberlerle geleceksiniz ;) :16:

Son düzenleme:
acıle gıt hemen nstye bağlarlar..doktoruna ulasmasanda olur

evet hemen gideceğim..

ne kadar kötü bişey yapıyor doktorunuz.o zaman vakit kaybetmeden acile gidin.ama panik yapmayın.
bize de haber verin sonra.iyi haberlerle geleceksiniz ;) :16:

sormayın, zaten hamileliğim boyunca doktordan yana yüzüm gülmedi bir türlü.. :( inşallah dediğiniz gibi güzel haberler alırım, size de uça uça haber veririm..

evet hemen gideceğim..

sormayın, zaten hamileliğim boyunca doktordan yana yüzüm gülmedi bir türlü.. :( inşallah dediğiniz gibi güzel haberler alırım, size de uça uça haber veririm..

evet ben inanıyorum uça uça haber vereceğinize.hiç panik yapmadan sakince gidin hastaneye.endişelenmeyin.

saga sola yalpalanıyormu tatlım bi bak bana yaz bakalımmm yani bagımsız gıbımı

Back
X