Bebeğim hareket etmiyor sanırım

mav1s

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
37
8
21
Merhaba hanımlar 14 haftalik hamileyim ama bu birkaç gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum normalde hissederdim kipiriklarini ya denk gelmiyorumdur yada gerçekten hissetmiyorum yaa endişeleniyorum yarın kontrol var zaten ama dayanamadım birde size sormak istedim belki aranızda bilen yaşayan vardır normal mi bu acaba beni bı aydınlatın lütfen

14 hafta zaten çok erken bebek hareketlerini hissetmek için. büyük ihtimalle bağırsak hareketleriyle karıştırıyorsunuz.

ki bebek hareketi bile olsa 28.haftaya kadar düzenli hissedilmemesi normal. 28.haftadan sonra düzenli hareket istenir

Yavrum yordun mu hiç kendini sen yorulunca bebekte yorulup dinlenmeye geçiyor

14 haftalık bebeğinizin hareketlerini sürekli hissedemezsiniz zaten, bende 28 haftalikken uzun bir süre bebeğin hareketlerini hissetmemiştim endişelenip doktora gittim ultrasonda hareketleri görünüyor ama ben hissedemiyordum, sebebi de yorgun yada moralim bozuk olunca bebeğin hareketleri yavaşlarmis size de bilgi olsun.

Ben 15.haftada kas seğirmesi gibi hissettim zayıf olanlar erken hissedermiş.Normal şuan düzenli değil hareketleri hissetmek.

Ben 15.haftada kas seğirmesi gibi hissettim zayıf olanlar erken hissedermiş.Normal şuan düzenli değil hareketleri hissetmek.
Ben hissediyordum gıdıklama kipirik gibi ufak ufak hissediyordum genelikle akşam 8 ile 11 arası kipirdiyordu oyzen endişelendim teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

Ayyy kıyamam yaa gerçekten mi

Ben iki gün hissetmedim hastaneye koştum. Bebek çok uykucu herhalde uyuyor dediler. Birde ilk zamanlar hafif hareket ettiklerinde hissetmeyebilirsin de demişlerdi. Umarım herşey yolundadır.,

Kaçıncı bebeğiniz? Çok erken değil mi ya hareketlerini hissetmek için? Bağırsak hareketlerini hissediyo olabilir misiniz? Ben 25.haftada falan hissetmistim
Hissetmek derken çok net hareketerinden bahsetmiyorum ufak ufak kipirdarlar hani disardan görünmüyor zaten sadece anne hissedebiliyor Muş ben hissediyordum bilmiyorum başta anlamamistim kramlar falan szanediyordum megersem değil bebeğin kipiriklari onlar daha küçük olduğu için az hissederiz

Ben iki gün hissetmedim hastaneye koştum. Bebek çok uykucu herhalde uyuyor dediler. Birde ilk zamanlar hafif hareket ettiklerinde hissetmeyebilirsin de demişlerdi. Umarım herşey yolundadır.,
Bende onu diyorum ben ilk ultrasonda gördüğümde 12 haftalikti ultrasonra kipirdiyordu hareketliydi ama sonraki gittiğim kontrollerde hep uyuyordu denk gelmiyordu genelikle akşamları oynar benimki ama dediğim gibi bizimki kız olduğu için mi az hareket ediyor acaba bilemedim erkekler daha hareketli derler miş

Yok canım. Benimki oğlan olmasına rağmen az hareket ederdi karnımda

Bir çikolata yada hurma gibi şekerli bişey ye soluna yat sessiz bir ortamda bir saat kadar bekle hissedersin

Bir çikolata yada hurma gibi şekerli bişey ye soluna yat sessiz bir ortamda bir saat kadar bekle hissedersin
Hanımlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladı içim yarın kontrol var birde doktora soracağım o ne diycek acaba inşallah herşey yolundadır Allah'ım

Hanımlar cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim bir nebzede olsa rahatladı içim yarın kontrol var birde doktora soracağım o ne diycek acaba inşallah herşey yolundadır Allah'ım
Bebek konumunu değiştirince arkaya dogru gidince de hareket hissedilmiyor. Ben de böyle koştur koştur gittim cihazd ahareket algılanıyo ama ben hissetmiyorum meğer baya arkaya dogru dönmüş bebiş bebekler anne karnımdayken bile tatlışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…