• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim hareket etmiyor normal mi?

Aden123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2022
13
3
1
35
Merhabalar 22+1 günlük hamileyim dün sabah bebeğimin hareketlerini hissettim daha da hissedemedim bu durum normal mi? Bugün çikolata vs yedim ama yine hareket etmedi huzursuz oldum sizde de böyle oldu mu nasıl geçti cevap yazarsanız sevinirim 🙏🙏

Kişiden kişiye fark ediyor her bebekte çok hareketli olacak diye birșey yok. Tam anlamıyla 26 hafta gibi daha yoğun olur hareketler. Sağlık ocağında kalb atışıni duymak için gidebilirsin 19.haftadan itibaren. İçin hiç rahat değilse Ultrasona gir cnm. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun

Sol tarafınıza yatmayı denediniz mi? O şekilde daha iyi hissediliyormuş. İçiniz rahat değilse üstteki arkadaşın dediği gibi ultrasona girseniz daha iyi olur

Azcık karnınızı dürtekleyin😅 uyuyorlar bazen uyandırmak gerekiyor. Ayrıca korkmayın benimki hareketli olmasına rağmen bazen bende hissetmezdim.1 günü geçerse yattığım yerde karnıma azcık bastırırdım sağına soluna, özellikle bacaklarının olduğu yere öyle uyanıp hareket ederdi

Kişiden kişiye fark ediyor her bebekte çok hareketli olacak diye birșey yok. Tam anlamıyla 26 hafta gibi daha yoğun olur hareketler. Sağlık ocağında kalb atışıni duymak için gidebilirsin 19.haftadan itibaren. İçin hiç rahat değilse Ultrasona gir cnm. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun
Genelde hergün duyardım ama bugün hiç hissetmedim endişelendim bilgi için teşekkür ederim

26.haftaya kadar düzenli olmayabiliyor. Ters donduyse hissetmeye bilirsiniz. Yarın bir sağlık ocağına kalp atışını dinlemeye gidebilirsiniz. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Back