• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim gündüzleri emmeyi kesti !!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gokdeniz8811

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
93
1
36
İstanbul
bebeğim tam 10 aylık oldu ve son 1 haftadır nedense gündüz memeyi ağzına verdiğimde ısırıyor cekiştiriyor emmiyor bide bu hosuna gidiyor gülüyor bıdık...sürekli bu durumu yaşıyorum ve canımın acımasından gectim pes etmeden veriyorum ağzına hep aynı hep aynı ne yapacağımı şasırdım... Acaba yeni dişler cıkarıyor alttan ve üstten 2 şer tane daha onların etkisi olabilir mi ya da ek besinlerden dolayı filan artık emmek mi istemiyor.. çok üzülüyorum bu duruma geceleri uyanınca emiyor halbuki off off doktora mı götürsem acaba ??

bebeğim tam 10 aylık oldu ve son 1 haftadır nedense gündüz memeyi ağzına verdiğimde ısırıyor cekiştiriyor emmiyor bide bu hosuna gidiyor gülüyor bıdık...sürekli bu durumu yaşıyorum ve canımın acımasından gectim pes etmeden veriyorum ağzına hep aynı hep aynı ne yapacağımı şasırdım... Acaba yeni dişler cıkarıyor alttan ve üstten 2 şer tane daha onların etkisi olabilir mi ya da ek besinlerden dolayı filan artık emmek mi istemiyor.. çok üzülüyorum bu duruma geceleri uyanınca emiyor halbuki off off doktora mı götürsem acaba ??

canım bende aynı derteyım yaa:( ama benımkı gecede gündüzde ısıryor.daha alt dıslerı var sadece üstler sertlesmıs beklıyoruz.ve ınanırmısın o alttakı 2 tane dısle süreklı kanatıyor.sütyenım hep kan oluyor öyle ısırıyor bacaksız.burnunu sıkıyorum gıdıklıyorum.bagırıyorum yok halen ısırmayı kesmedı..ama benımkı emıyor işi bitince yapıyor yapıcagını.napcam bende saskınım bugün hıc emzırmedım göğsüm şişti acıyor şimdide.işte böyle böyle azalcak sütlerimiz:((benımkıde 10 aylık tam.

canım bende aynı derteyım yaa:( ama benımkı gecede gündüzde ısıryor.daha alt dıslerı var sadece üstler sertlesmıs beklıyoruz.ve ınanırmısın o alttakı 2 tane dısle süreklı kanatıyor.sütyenım hep kan oluyor öyle ısırıyor bacaksız.burnunu sıkıyorum gıdıklıyorum.bagırıyorum yok halen ısırmayı kesmedı..ama benımkı emıyor işi bitince yapıyor yapıcagını.napcam bende saskınım bugün hıc emzırmedım göğsüm şişti acıyor şimdide.işte böyle böyle azalcak sütlerimiz:((benımkıde 10 aylık tam.

bende anlamadım ki canım niye böyle acaba ek gıdalar yeterli geliyorda ondan mı böyle oldu önceden emmek için sabırsızlanırdı cocuk simdi tık yok...emzirmekte güzel ama yaaa simdi kesilirse tamamen çok üzülürüm daha çok küçükler :(... vallahi ısırmak hoşlarına gidiyor galiba kızsanda burnunu da sıksan faydası yok valla benim göğüslerimde çok yara olmustu artık dişleri lile kesmişti göğsümü emzirirken gözümden yaşlar akıyordu okadar acıyordu yumuşayana kadar neyseki şimdi iyileşti ama bu seferde oğlum emmiyor geceleri hariç düzelirler inş ya :(...

cnm malesef yakında gece de emmiycek.bu memeyi istemediğinin belirtisi.dişle çok bi alakası yok.muhtemelen uyku arası alıyodur memeyi.ama 1 2 aya kadar onuda bırakır.sanırım gündüz karnını fazlaca doyurduğumuzdan oluyo.aynıları banada oldu..

Back