Bebeğim Grip Oldu 😟

Ventolin huzursuzluk yapar ama çabuk etki eder. Üzerini iyi giydirip dışarı da çıkın hava alsın iyi gelir
Serum fizyolojik ile seyreltip veriyorum evet huzursuzlanıyor ama iyileşir inşallah dün çıktım dışarı çok üzülüyorum bebekler hasta olmasın

Geçmiş olsun. Sütüm az diye düşünmeyin şu an bebeğiniz hasta olduğu için sütünüzde bolca antikor var, hastalık dönemlerinde iştahları azalıyor bebişlerin. Sütü sadece beslenme olarak düşünmeyin siz onun bağışıklığına destek oluyorsunuz şu an.

Ya içimi ısıttı bu cevap çok teşekkür ederim sütüm çok olsun diye yapmadığım kalmadı içtiğim suyun haddi hesabı yok, helva dereotu ne varsa yiyorum bestlak kullandım sağım yapıyorum ama maalesef çoğaltamıyorum hala deniyorum ama az çıkıyor diye üzülüyorum, ama emzirmekten hiç vazgeçmedim şükür inşallah bebeğime şifa olsun

Geçmiş olsun.
Benim bebeğim de domuz gribi olmuş bugün test verdik, kan verdik. Burnu akıyor, boğazı kızarmış, hafif öksürük oluyor arada. Hep ağlamaklı kuzum, hiç keyfi yok. İnşallah çabucak atlatır yavrular. Şifa diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…