Bebeğim Grip Oldu 😟

GmzKy77

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2024
827
196
18
24
Merhaba anneler..
6 aylık bebeğim 3 gündür grip oldu çok üzülüyorum
6.ay kontrolünde doktora gösterdim calpol ve prospan verdi. Öksürüyor. Çok sık değil ama öldürdüğü zaman çok öksürüyor uykusundan uyanıyor. 6.ay aşısı olduk şükür rahatsız etmedi ateşi yok hiç de çıkmadı çıkmaz inşallah
Sütüm az olduğu için mama veriyordum ama mama içmiyor ya çok az içip bırakıyor ya da hiç içmiyor 3 gündür. Sadece uykuluyken beni emiyor. Yatağında pış pışla uyumaya alıştırmıştım fakat hasta oldu ayağımda sallıyorum tekrar öyle uyuyor ama çok sık uyanıyor. Daha küçük ne yapabilirim gribi için? Burnunu falan temizliyorum serum fizyolojik ile.. ama doğru düzgün beslenmiyor sütüm yetmiyordur ona az çünkü mama da içiremiyorum

Prospandan çok şikayet var öksürüğü artırdığına dair bilginiz olsun , vücudun bağışıklığı oluşuyor müdahale etmeyin sürekli kontrolde olun lütfen ek gıdaya başladıysanız farklı tadlı bişeyler verebilirsiniz

Burnu tıkanıyor genzi dolu gibi balgam var dedi doktor prospanla atsın demişti ama..ek gıda alıyoruz yani püreler, Yoğurt, çorbalar, muhallebi flan yiyoruz daha öğünlere geçmemiştik. Dün bebek tarhanası yaptım ama 4 çay kaşığı kadar anca içti.. Mama da içirmeye çalışıyorum sütüm az aç kalmasın diye ama içmiyor

Aaa tarhana 1 çay kaşığı bile olsa çok iyi maşallah

Aaa tarhana 1 çay kaşığı bile olsa çok iyi maşallah
Öyle mi dün verdim ama bugün tekrar yapayım mı başka bişey mi vereyim acaba? Her gün yeni bişey deniyordum tadımları daha tam bitirmemiştik ama şimdi boğazı acıyor diye zorlamak istemedim

Kefir yoğurt verebilirsin probiyotik desteği hastayken iyi geliyor. Burnunu sık sık temizleyin aspire edin mutlaka. Serum fizyolojik sıkınca çevirip sırtına aşağıdan yukarı pat pat yapın ki balgamı sökülsün

Öyle mi dün verdim ama bugün tekrar yapayım mı başka bişey mi vereyim acaba? Her gün yeni bişey deniyordum tadımları daha tam bitirmemiştik ama şimdi boğazı acıyor diye zorlamak istemedim
Bir cay kasigi tabiki de cok iyi ama tarhananin icindekileri tadim yaptirdiniz mi? Sutunuzu almasi da cok etkili. Hastalik zamani az yerler zaten bu da normal

Günde 4 defa falan temizliyorum hep tıkalı zaten burnu ya

Bir cay kasigi tabiki de cok iyi ama tarhananin icindekileri tadim yaptirdiniz mi? Sutunuzu almasi da cok etkili. Hastalik zamani az yerler zaten bu da normal
Bebek tarhanası benim yaptığım ama.. Yoğurt tattırmıştım başka ne var ki içinde? Daha önce tarhana içirmiştim bişey olmamıştı. Bugün meyveli yoğurt yaptım yedirdim yedi bikaç kaşık ama sonra kustu

Geçmiş olsun, balgamı kusarak atar. Benim bebeğim de de hafif hırıltı var gibi , sabah akşam serum hava verip sırtına pat pat vuruyorum. Geniz dolu, inşallah tez zamanda atlatsınlar.

Allahım acil şifalar versin inşallah.

Geçmiş olsun, balgamı kusarak atar. Benim bebeğim de de hafif hırıltı var gibi , sabah akşam serum hava verip sırtına pat pat vuruyorum. Geniz dolu, inşallah tez zamanda atlatsınlar.
Doktora götürdüm bronşit başlangıcı dedi maalesef buhar veriyorum ben de serum fizyolojikle de burnunu falan temizliyorum Bi de damla verdi ağızdan alerjik damlası sanırım... Antibiyotik başlamadı şimdilik inşallah gerek olmadan atlatır size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…