Çocuk Hastalıkları bebegim grip oldu lutfen yardim!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

minigimm

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
6
0
34
37haftalık bebeğimi çok şükür kucağıma aldım ama 14günlük yavrum grip olduk ağzı burnu tıkalı sürekli hapsuruyo ve oksuruyo ne yapmalıyım daha çok küçük burun spreyi kullanıyoruz arada şaşırdım böyle bişey başına gelen ve tavsiyesi olan varmı??

Öncelikle geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Böyle bir şey başıma gelmedi, fakat sizin için küçük bir araştırma yaptım. Bazıları şöyle bir öneride bulunmuş; ıhlamur için bol bol, sütünüzden bebeğinize de geçer zaten. Bebeğinizi de bol bol emzirin. Doktora götürdünüz mü?

Canim cok gecmis olsun benim bebegimde 16 gunluk hasta olmasindan cok korkuyorum. Gripli misafir gelmesin diye dua ediyorm. Seni cok iyi anliyorum kuzuxuklar daha cok kucukler bencede bi doktora gotur ve sutun varsa sadece anne sutu ver mama verme anne sutu antibiyotik kullanimi gereksinimi azaltiyormus sifa olsun bebise sende bol c vitamini al bebisten sana gecmesin

canım yeğenimin bebeğide 10 günlüktü gece burnu tıkandı. sabah sağlık ocağına götürdüler bu bebekte sarılık var dr. a götürün demişler. alıp hastahaneye götürdük. bebği hemen alıp yatış yaptılar. sarılık yokmuş ama bebeğin yanına gripli misafir almışsınız dedi dr. 6 gündür hastahanede gündüzleri 2 saat arayla annesi emziriyor. gece sütünü bırakıp eve geliyor. antibiyotik tedavisi yapılmış. çok yeni olduğu için çabuk iyileşir demişler. biraz gecikmeli getirenlerin bebekleri zatürre olmuş. daha uzun süre yatacaklar. bizimki bir ihtimal bu sabah çıkacak. biraz öksürüğü var ama geçer demiş dr. antibiyotik nedeniyle pişik olabilir demiş. birde ağzı bembeyaz olmuş. buda antibiyotikten yapacak birşey yok demiş hemşire.karbonatlı suyla silerek iyileşir herhalde.
gecikmeden bir dr. a götürün sizde. geçmiş olsun. Allah şifalar versin

Cnm oncelikle endiselenme bir dr a gotur,2yasindaki kizim cok agir grip oldu on gun surdu 15gunluktu oglum o sirada,devamli optu kizim engellemek okadar zordu ki sonunda oglum hapsurmya tek tuk oksurmeye basladi,dr a gittik ciddi birsey gormuyorum evet burnu tikali ama ilac kullanmayalim filmde cekmeyelimdedi,serum fizyolojk verdi emzirmeden once gunde 5kez kullan dedi.yavrumun burnu tikaniyor kusunca bile sumuklu sumuklu gibiydi kakasinda bile vardi ama sukur gecti oniki gun sonra

Bizde tonimer sprey kullandık ilk kullanımda ağzından sarı balgam çıktı bir daha da çıkmadı hiç ama hala hiriltisi devam ediyor doktora götürdük bugün ciğerleri temiz klamer antibiyotik verelim dedi ama benim içime sinmedi 15günlük bebek ilaca alıştırmak istemiyorum sf de verdi bununla da burnunu temiZleyin dedi uyanınca deneyecez bakalım ilerlemesinden bronşit veya zaturreye falan cevirmesinden çok korkuyorum((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…