• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim grip oldu lütfen yardım edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Yine de bunu kullanmak icin cok kucuk bebeginiz. Burnuna bile kullansaniz midesine gider ve hatta cigerine gidebilir. Ben kullanmazdim, tercih sizin tabi
Burun damlası olmaz zaten, serum fizyolojik sıkacaksınız yeni doğanlara ve küçük bebeklere..

Bizim doktorumuz hep soyler simdi bir agri kesici veririm ama bebeklerde hersey cabuk ilerler o yuzden aksam bile kötülesebilir tekrar ilerleme gorurseniz getirin der . O yüzden muhtemel doktor baktiktan sonra rahatsizligi artmıştır tekrar bir cocuk doktoruna gosterin .
Bu aksam kesin gideceğiz biraz önce kotu birşey öğrendim oğlumun pipisi tıkanmış kapali ve bezinde bir iki damla var turuncu kırmızı gibi ne olduğunu çözemedim eşimi bekliyorum gideceğim

3.5 aylık grip oldu göğüste hırıltısı var öksürüyor burun tıkanıklığı ve akıntı var on edebileceğiniz birşey varmı nane kaynatıp suyunu içiriyorum
Yarım su bardağı zeytinyağının içine üç bes tane sarımsak dövün bir kaç saat bekletin ayaklarının altına sürün çorap giydirin uyusun çok iyi geliyor kendinizdede varsa öksürük falan kendinizr bile yapabilirsiniz

Acil sifalar diliyorum bizi de haberdar edin
Doktor idrar yeri evet daralmış dedi ama açılır dedi boğazında enfeksiyon varmış o yüzden öksürüyormuş kan tahlili aldilar ben idrarini ypamiyor dedim doktor da metabolizması çok hizli hemen eritiyor torbasina baktı idarari şuan bile yok dedi

Hırıltı varsa bronşite yakalanmış ilersi astım en az 1 hafta iğne sabah akşam şurup yazmalı
Hiçte hafife almayın

Back