- 19 Ocak 2020
- 35
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi nazansungur
3.5 aylık grip oldu göğüste hırıltısı var öksürüyor burun tıkanıklığı ve akıntı var on edebileceğiniz birşey varmı nane kaynatıp suyunu içiriyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey olmuyor anlamda verirdi çocuğuna 20 günlükken bile vermişti düzenli verdim sürekli biraz rahatladı ama simdi boğazları acıyor ağlıyorDokunmazmi nane suyu 3,5 aylikmis minik
Calpol veriyorum zaten doktorum sadece onu verdi başka hiçbirşey vermediNe yapıyorsunuz küçücük çocuğa nane?
Serum fizyolojik su damlatın burnuna ve burun aspiratöru ile bol bol burnunu temizle ortamı nemlendir ve ateşi varsa ateş düşürücü ver..
Gittik doktora sadece calpol verdiler gönderdilerDoktora götürdünüz öksürük hırıltı olduğuna göre hastalik ilerlemiş . Simdi bir acile gosterin yarinda cocuk doktoruna .. gecmis olsun .
Gittik doktoraDoktora götürmeyi deneyin isterseniz daha iyi sonuç elde edersiniz![]()
çok ateşi çıkmadı ara ara az çıktı derece ile ölçtüm doktorumuz gördü ve calpol verdiAteşini de kafanıza göre düşürmeyin lütfen.Mutlaka doktorunuz görsün.Hemen.
Düzenli kullanınca iyi geliyor burun için anlamda kullanmıştı çok iyi geliyor burunaCildirdiniz heralde 3,5 aylik bebege nane suyu veriyorsunuz![]()
Damla tavsiye etmedi doktorumuz aspiratör ile çekiyorum nemli ortam zaten calpol veriyorum doktor bir tek calpol verdi zatenNe yapıyorsunuz küçücük çocuğa nane?
Serum fizyolojik su damlatın burnuna ve burun aspiratöru ile bol bol burnunu temizle ortamı nemlendir ve ateşi varsa ateş düşürücü ver..
Burnunun biri tıkalı biri açık ateşi yükseldiğinde çok ağlıyor zaten calpol verip ılık duş aldırıyorum inşallah iyi olurBurnunu açık tutmanız gerekir, ateşi takip edin. Daha kötüleşirse tekrar götürün doktora
Bana sadece calpol verip gönderdi ciğerlerine mi inmiş evde tedavi edilemez mi ilerler miMerhaba , benim çocuğum da o aylarda erken tedavi edilmediği için zatürre olmuştu korkutmak değil amacım erken mudahale edin demek. Ben çektim başkasi çekmesin.
10 gün igne tedavisi gördü de kendine geldi.
Size doktor ventolinli buhar vermedi mi o cok işe yarıyor . Hiriltisi varsa burun temizleme yetmez ciğerlerine inmiş çocuğun demekki siz doktora buhar yazdirin daha fazla ilerlemesin.
Yine de bunu kullanmak icin cok kucuk bebeginiz. Burnuna bile kullansaniz midesine gider ve hatta cigerine gidebilir. Ben kullanmazdim, tercih sizin tabiDüzenli kullanınca iyi geliyor burun için anlamda kullanmıştı çok iyi geliyor buruna
Bizim doktorumuz hep soyler simdi bir agri kesici veririm ama bebeklerde hersey cabuk ilerler o yuzden aksam bile kötülesebilir tekrar ilerleme gorurseniz getirin der . O yüzden muhtemel doktor baktiktan sonra rahatsizligi artmıştır tekrar bir cocuk doktoruna gosterin .Gittik doktora sadece calpol verdiler gönderdiler