- 31 Aralık 2016
- 1.157
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Evet işte ben bundan çok korkuyorum hamileligim olurda soğan kürü yüzünden düşük yaparım diye.yani bunu içmek istememin nedeni bu aslında...Allah korusun hesap şaşar vs
TamamdirCanım 28.güne kadar iç 28'i geçirme. 28.günden önce hamilelik olmasi zor yani mantiken. Yani 21 gunde bir adet goren biriysen tamam da..
Şöyle yapabilirsin. Adetin bittikten 1 hafta sonra degil de 3 gun sonra başla. Bebege denk gelmez guven bana :)
Adetini kahverengi gorursun de adet olmadim mi acaba, yerlesme kanamasi mi diye dusunursen eger hemen git hcg testi yaptır hamile olmadigina emin olana kadar sogana baslama
Aynen öyle. Cok yagli seyler de yeme. Tercihen zeytinyagli. Aycicek veya terayag yiyeceksen yemegin icine azicik kat. Tereyagini ekmege surup yemeTamamdirbu arada bende aşırı tatlı aşığı bir insanım ama yemeycem...sadece meyve yiyorum.cips vs yemiyorum. Makarna pirinç bu tür şeylerde zararlı diye duydum
Amiiinn inşallah canımm benimm insallahhAynen öyle. Cok yagli seyler de yeme. Tercihen zeytinyagli. Aycicek veya terayag yiyeceksen yemegin icine azicik kat. Tereyagini ekmege surup yeme
Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin anne olmayı..
Bir de dusunmemeye calis. Ben esimle 2 gunde bir iliskiye giriyorum. Esim bosaldiktan sonra 5-10 dk icimde bekliyor. 1 saat yataktan çıkmıyorum. Idrar yapmiyorum. Sogan suyu, saglikli beslenme, bol su içme falan elimden geleni yapiyorum. Ama her ay hamile degilim diye düşünüyorum. Yani takinti haline getirmemeye calisiyorum. Genelde amaaan artik ugrasmiycam olmuyo diyenler hemen hamile kaliyo.Amiiinn inşallah canımm benimm insallahh
Bende düşünmesem artık......çünkü kim rahat ve istemiyorsa hemen hamile kalıyor şok oluyorum gerçekten insanlar pat pat hamile kalıyor....Bir de dusunmemeye calis. Ben esimle 2 gunde bir iliskiye giriyorum. Esim bosaldiktan sonra 5-10 dk icimde bekliyor. 1 saat yataktan çıkmıyorum. Idrar yapmiyorum. Sogan suyu, saglikli beslenme, bol su içme falan elimden geleni yapiyorum. Ama her ay hamile degilim diye düşünüyorum. Yani takinti haline getirmemeye calisiyorum. Genelde amaaan artik ugrasmiycam olmuyo diyenler hemen hamile kaliyo.
Olacak allahin izniyle. Bir gun olacak. Akışına bırakalım, olumlu düşünelim
Bilmiyorum kiKızlar ben yumurtalık tedavisi görüyorum şuan yumurtalığım 19 mm olmuş incir ve havuç kürü başladım çatlasın die geç mı başladım yoksa etki eder mı ki
Adetin 2.günü baslamaniz gerek incir kürüneKızlar ben yumurtalık tedavisi görüyorum şuan yumurtalığım 19 mm olmuş incir ve havuç kürü başladım çatlasın die geç mı başladım yoksa etki eder mı ki
Ya adetliyken tedaviye başlamadan yumurtalığım gelişti çatlaması için 12. Gün başlamıştım.sAdetin 2.günü baslamaniz gerek incir kürüne
Adetliyken gittim 3. Gün ilaç içtim yumurtalığım gelişti şuan 12 . Gününden adetli değilim 19 mm buyuduAdetliyken yumurta nasil gelisir canim anlamadim benBittikten hemen sonra mi gelisti adetliyken mi B buketyaman
Pco var duEnsiZKistin falan var mi adetlerin düzenli mi B buketyaman
EwdSogan suyu da iciyor musun yoksa sadece incir kürü mü B buketyaman adet bittikten sonra soğan icilir önce. O bitince incire başlanır. Yani senin yumurtan erken büyümüş baya. Doktor normal mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?