• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim gel artık....

Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyordum fakat annemler evlendiğimizden beri korunmuyoruz sanıyor bu yüzden sürekli doktora görün diye baskı yapıyor çevre Baskısı dediğim bu ekstra başka kişiler tabiki konuşuyor emin olun ne kadar takmasanız da sinirleniyorsunuz elimde değil. En yakın örnek görümcem korunduğu halde ilk ayda hamile kaldı ikinci bebeğine de aynı şekilde sürekli sinir edip konuşuyor.

annenlerin evlendiğinizden beri korunup korunmadığınızı bilmesi bile yanlış mahreminizi ailenize bile anlatmamalısınız. Konuşanları da bu benim mahrem hayatım karar bize ait diye susturun lütfen ağzı olan konuşur. hele görümceyi neden takıyorsun ki? o öyledir sen başkasındır. herkes aynı şekilde veya başkalarının standartlarına göre yaşamak zorunda değil bence önce sen bunu kabul et.

3 yıl bekledim 2 ay çok yeni. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. bize sorduklarında ters ters bakıyordum bir daha cesaret edemiyorlardı sormaya. 1 yıl olmaması normal ama tabii o kadar beklemenize gerek yok zaten doktora da gitmişsiniz. inşallah kısa sürede gelir bebeğiniz.

3 yıl bekledim 2 ay çok yeni. kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. bize sorduklarında ters ters bakıyordum bir daha cesaret edemiyorlardı sormaya. 1 yıl olmaması normal ama tabii o kadar beklemenize gerek yok zaten doktora da gitmişsiniz. inşallah kısa sürede gelir bebeğiniz.
Aynen beklemek zor yoksa erken olduğunun farkındayım. Hayırlı olsun hamilesin galiba Allah sağlıklı şekilde kucağına Almayı nasip etsin

Diger arkadaşların dediği gibi 2 ay çok erken ve stresle beklemek de iyi degil. Elbet allahın yazdığı bir zaman vardır sakın olun. Ben korunmayı bıraktıktan sonra akışına bıraktım stres yapmadan. 7 8 ay kadar sonra hamile kaldım. Allah hayırlısını nasip etsin.

Back