- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
- Konu Sahibi buse smile
-
2 ay zaten.Dönüp tekrar okudum acaba 2 yılı 2 ay diye mi okudum diye.
Merhaba bayanlar ben 1 yıllık Evliyim henüz 2 aydır bebek istiyorum fakat çevre baskısından dolayı hemen olsun istiyorum geçtiğimiz ay 5 gün geciktim ve sonunda kırmızı kartı gördümAlanında çok iyi bir doktora gittim küçük kistlerin var ama zarar-ı yok dedi biraz yumurtlama tembelliğin var dedi. Glukofen ve falbiol ilaçlarını verdi kilo almamam lazımmış. Eşimden test istedi onu da yaptırmadık saat geç olmustu diye. Şimdi adetimin 16. Günü 12. Günü'nden beri gün aşırı birliktelik oldu acaba geç mi kaldım? Bu ilaçları kullanıp hamile kalan varmı? Yumurta tembelliği ciddi bir sorun mu? Önerileriniz benim için çok önemli.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin olanları da Allah bağışlasın.
Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyordum fakat annemler evlendiğimizden beri korunmuyoruz sanıyor bu yüzden sürekli doktora görün diye baskı yapıyor çevre Baskısı dediğim bu ekstra başka kişiler tabiki konuşuyor emin olun ne kadar takmasanız da sinirleniyorsunuz elimde değil. En yakın örnek görümcem korunduğu halde ilk ayda hamile kaldı ikinci bebeğine de aynı şekilde sürekli sinir edip konuşuyor.çevre baskısına boyun eğmek tamamen cehalettir. çocuk yapın baskısı sizin mahreminize müdahaledir buna müsaade etmeyin lütfen.. daha 2. denemede olmasını beklemek mucize ile eşdeğer. ne kadar çok bilinçli birliktelik olursa olasılık o kadar artar bu kadar kafaya takmayın. hele çevre baskısı sebebi ile hiç takmayın.
Sen istemiyor musun çocuk? Bende aslında öyleyim fakat annem ve kaynanam a SİZENE diyemiyorum hak veririrsin kiÇevrenizdekilerin söylediklerine göre mi gebe kalacaksınız?
Neden böyle düşünüp kendinizi strese sokuyorsunuz ?
Bende 3,5 senelik evliyim , soranlara cevabını veriyorum.Arkamdan atıp tutanda oluyormuş kusurlu mu diyeSizene benim.. Töbe yahu.
Çocuk her kadın ister. İstisnalar olabilir tabi.Sen istemiyor musun çocuk? Bende aslında öyleyim fakat annem ve kaynanam a SİZENE diyemiyorum hak veririrsin ki
Allah bağışlasın. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin dediğim gibi sabırsız olduğum için yoksa biliyorum sürecin erken olduğunu. Ilaç da kullanıyorum onlar da yardımcı olacaktir gebelik içinYumurta tembelliği gebeliğe engel bir durum değil canım. Bendede var. İki tane çocuğum var Rabbim bağışlasın. Ne zaman çocuk düşünsem 6-7 ay sonra hamile kalabildim. Seninde olur inşallah. Etrafı çok dinleme.
Birşey demiyor zaten Kv anlayışlıdır. Geçen Ay yeterince strese girdim bu ay biraz daha rahatım.Çocuk her kadın ister. İstisnalar olabilir tabi.
Annene vermek istediğin cevap neyse rahatlıkla verebilirsin.Annen o senin.Ne düşünüyorsan onu söyle.
Kv de nasipse olur anne diyip susacaksın.Anlar diye ümid ediyorum.İnsanları yatak odanıza kadar müdahele edecek seviyeye getimeyin kim olursa olsun. Sonra başınız ağrır.
Çocuk isteyebilirsiniz tabiki de , ama başkalarını bu kadar kafaya takmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?