• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim gel artık....

buse smile

Buse
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
750
783
53
Merhaba bayanlar ben 1 yıllık Evliyim henüz 2 aydır bebek istiyorum fakat çevre baskısından dolayı hemen olsun istiyorum geçtiğimiz ay 5 gün geciktim ve sonunda kırmızı kartı gördüm :( Alanında çok iyi bir doktora gittim küçük kistlerin var ama zarar-ı yok dedi biraz yumurtlama tembelliğin var dedi. Glukofen ve falbiol ilaçlarını verdi kilo almamam lazımmış. Eşimden test istedi onu da yaptırmadık saat geç olmustu diye. Şimdi adetimin 16. Günü 12. Günü'nden beri gün aşırı birliktelik oldu acaba geç mi kaldım? Bu ilaçları kullanıp hamile kalan varmı? Yumurta tembelliği ciddi bir sorun mu? Önerileriniz benim için çok önemli.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin olanları da Allah bağışlasın.

Yaşınızı bilmiyorum ama daha çok yeni evliliğiniz. Kafanıza takmayın rahat olun. İlişki günleriniz iyi.

ilaçları kullanın ama kullandığınızı unuttun . Zevk almayan birliktelikten ben çocuk doğduğunu okumadım hiç kk da . bakın hep unutmuştuk ilaç kullandığımız ve ya o ay akışına bırakmıştık çocuğumuz o zaman oldu derler . Sizde akışına bırakın ...

Yapman gereken en önemli şey milleti susturmak. Stresle skintiyla olacaği varsa da olmaz.
Ve ilişkiyi bebek odakli değil zevk için yapin. Görevmiş gibi olmasin yani.
1 yillik evlisin ama henüz 2 aydir bebek istiyosun yani 2 ay i baz alman lazim daha çok yeni, olmamasi tembellikle alakali falan değil bence.
Güzel düşün ve akişina birakmayi dene lütfen..

Hepinize çok tesekkürler. 23 yasındayım eşim 27. Çevre Baskısı derken annem ve kv sıkıştırıyor ama tabi bende çok istiyorum. Henüz sürecimin erken olduğunun farkındayım yumurta tembelliği ciddi bir sorun mu engel mi onu merak ettim sadece ayrıca doktorum da herhangi bir ilişki takvimi vermedi acaba dedim hamile kalmam zor diye mi vermedi diye:110:

1 sene denedikten sonra halen olmamışsa doktorlar dikkate almaya başlıyor, sizin için daha çok erken diye çok ciddiye aldığını sanmıyorum..

bende aynı senin durumdayım ama hiç sorgulamıyorum..öyle hemen olmaz o işler ve kafana takarsan hiç olmaz tabiki..eşinle çocuk için birlikte olma hem o kadar aşırısı fazla gün aşırı diyor doktorlar.

Çevrenizdekilerin söylediklerine göre mi gebe kalacaksınız?
Neden böyle düşünüp kendinizi strese sokuyorsunuz ?
Bende 3,5 senelik evliyim , soranlara cevabını veriyorum.Arkamdan atıp tutanda oluyormuş kusurlu mu diye :ukala::ukala: Sizene benim.. Töbe yahu.

Merhaba bayanlar ben 1 yıllık Evliyim henüz 2 aydır bebek istiyorum fakat çevre baskısından dolayı hemen olsun istiyorum geçtiğimiz ay 5 gün geciktim ve sonunda kırmızı kartı gördüm :KK43: Alanında çok iyi bir doktora gittim küçük kistlerin var ama zarar-ı yok dedi biraz yumurtlama tembelliğin var dedi. Glukofen ve falbiol ilaçlarını verdi kilo almamam lazımmış. Eşimden test istedi onu da yaptırmadık saat geç olmustu diye. Şimdi adetimin 16. Günü 12. Günü'nden beri gün aşırı birliktelik oldu acaba geç mi kaldım? Bu ilaçları kullanıp hamile kalan varmı? Yumurta tembelliği ciddi bir sorun mu? Önerileriniz benim için çok önemli.

Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Allah isteyen herkese sağlıklı evlat versin olanları da Allah bağışlasın.

çevre baskısına boyun eğmek tamamen cehalettir. çocuk yapın baskısı sizin mahreminize müdahaledir buna müsaade etmeyin lütfen.. daha 2. denemede olmasını beklemek mucize ile eşdeğer. ne kadar çok bilinçli birliktelik olursa olasılık o kadar artar bu kadar kafaya takmayın. hele çevre baskısı sebebi ile hiç takmayın.

Eşimle tabiki bebek için birlikte olmuyorum zaten düzenli bi şekilde birlikteliğimiz olurdu sadece reglime 10 gün kala acayip bir heyecan sarıyor. Sabırsız olduğum için kafama takıyorum fakat hep hayırlısını istiyorum

çevre baskısına boyun eğmek tamamen cehalettir. çocuk yapın baskısı sizin mahreminize müdahaledir buna müsaade etmeyin lütfen.. daha 2. denemede olmasını beklemek mucize ile eşdeğer. ne kadar çok bilinçli birliktelik olursa olasılık o kadar artar bu kadar kafaya takmayın. hele çevre baskısı sebebi ile hiç takmayın.
Çok doğru söylüyorsunuz bende öyle düşünüyordum fakat annemler evlendiğimizden beri korunmuyoruz sanıyor bu yüzden sürekli doktora görün diye baskı yapıyor çevre Baskısı dediğim bu ekstra başka kişiler tabiki konuşuyor emin olun ne kadar takmasanız da sinirleniyorsunuz elimde değil. En yakın örnek görümcem korunduğu halde ilk ayda hamile kaldı ikinci bebeğine de aynı şekilde sürekli sinir edip konuşuyor.

Çevrenizdekilerin söylediklerine göre mi gebe kalacaksınız?
Neden böyle düşünüp kendinizi strese sokuyorsunuz ?
Bende 3,5 senelik evliyim , soranlara cevabını veriyorum.Arkamdan atıp tutanda oluyormuş kusurlu mu diye :ukala::ukala: Sizene benim.. Töbe yahu.
Sen istemiyor musun çocuk? Bende aslında öyleyim fakat annem ve kaynanam a SİZENE diyemiyorum hak veririrsin ki

Yumurta tembelliği gebeliğe engel bir durum değil canım. Bendede var. İki tane çocuğum var Rabbim bağışlasın. Ne zaman çocuk düşünsem 6-7 ay sonra hamile kalabildim. Seninde olur inşallah. Etrafı çok dinleme.

Sen istemiyor musun çocuk? Bende aslında öyleyim fakat annem ve kaynanam a SİZENE diyemiyorum hak veririrsin ki
Çocuk her kadın ister. İstisnalar olabilir tabi.
Annene vermek istediğin cevap neyse rahatlıkla verebilirsin.Annen o senin.Ne düşünüyorsan onu söyle.
Kv de nasipse olur anne diyip susacaksın.Anlar diye ümid ediyorum.İnsanları yatak odanıza kadar müdahele edecek seviyeye getimeyin kim olursa olsun. Sonra başınız ağrır.
Çocuk isteyebilirsiniz tabiki de , ama başkalarını bu kadar kafaya takmayın.

Yumurta tembelliği gebeliğe engel bir durum değil canım. Bendede var. İki tane çocuğum var Rabbim bağışlasın. Ne zaman çocuk düşünsem 6-7 ay sonra hamile kalabildim. Seninde olur inşallah. Etrafı çok dinleme.
Allah bağışlasın. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin dediğim gibi sabırsız olduğum için yoksa biliyorum sürecin erken olduğunu. Ilaç da kullanıyorum onlar da yardımcı olacaktir gebelik için

Çocuk her kadın ister. İstisnalar olabilir tabi.
Annene vermek istediğin cevap neyse rahatlıkla verebilirsin.Annen o senin.Ne düşünüyorsan onu söyle.
Kv de nasipse olur anne diyip susacaksın.Anlar diye ümid ediyorum.İnsanları yatak odanıza kadar müdahele edecek seviyeye getimeyin kim olursa olsun. Sonra başınız ağrır.
Çocuk isteyebilirsiniz tabiki de , ama başkalarını bu kadar kafaya takmayın.
Birşey demiyor zaten Kv anlayışlıdır. Geçen Ay yeterince strese girdim bu ay biraz daha rahatım.

Back