• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim geceleri yanımda(karyolamda) yatıyor :((

meryemmeryem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
3.981
66
118
Adana
merhaba.25 eylül doğumlu bir bebeğim var.şuan 2 ayımız bitti.
tek başıma bakıyorum evde ve gün içerisinde çok yoruyor bebek hem ev işleri hem bebek mahvoluyorum..
gece bebeğim uyuduğunda beşiğinde yatırmıyorum
kendi karyolamız inanılmaz derecede büyük çapı 3 metre (pearl yuvarlak baza)
oldukça rahat yatıyoruz,ama ben bunun alışkanlık haline gelmesini istemiyorum yaa

beşiğinde yatırmamamın nedeni ise; gündüzleri o kadar çok yoruluyorum ki,gece bebek uyuyunca bende uyumak istiyorum,bebeğim gece her ağladığında yataktan kalkıp beşiğe gidip bebekle ilgilenmek çok yorucu oluyor..

bende kendi karyolamda yatırıyorum benim için büyük rahatlık ama bebeğimin buna alışmasını ve hep yanımda yatmasını istemiyorum..
bebeğim biraz büyüyünce yani uyku saati düzelince kendi yatağında yatırayım şimdilik yatsın yanımda diyorum amaaa

sizce yanlış mı yapıyorumm ????????

slm cnm benım kızımda yanımda yatıyo benım yatagımda yuvarlak yatak bızde cok rahat yatıyoruz aynı sbeplerden dolayı yanımda yatıraya baslamıstım bende sımdı 8 bucuk aylık oldu uykuları duzenlı ama hala yanımda yatırıyorum besıgı hıc kullanamadık artık kucuk gelmeye basladı donmeye calısıp donemedıgı ıcın uyanıyo oyuzden hala yanımda buyuk ı esık aldıgımda artık yavas yavas besıgıne alıstıryı dusunuyoum bı sure zorluk cekıcez artık ama elbet onada alısıcak ama ne yalan soylıyım yanımda yatmasından buyuk mutluluk duyuyorum...yıne olsa yıne yatırırdım :))

bende bazen yanıma alıyorum. ama genelde kendi odasında uyuyor..
oğlum 4 aylık alıştı odasına..
bildiğim kadarıyla 6 aydan sonra alışkanlık yapıyormuş..
sizde çok yorgun olduğunuz gece alın yanınıza her gece değil..

benim bebeğim 1 aylık olacak aralık 11 de. bende eşimin gece çalıştığı günler yanıma alıyorum . ama eşim varken beşiğinde yatıyor. bide sizinkiler de öyle mi bilmiyorum ama beşiğinde yatınca çok sık ağlıyor ama yanımda sesi çıkmıyor haylazın :))

ben de yatağına koy tekrar al belim ağrıyor ve çok yorucu oluyor diye yanımda
yatırıyordum ama hijyen açısından sağlıklı olmadığını duydum yatağında çok sık
uyansa da huysuzluk etse de bana yorucu gelse de yanımda değil yatağında
yatırıyorum. Sonuçta daha çok küçük 34 günlük

vallahi kızlar ben bu konuda çok düşünmüştüm, o zamanlar ama sonra dedim ki kendi kendime "ne olucak yani, kaç yaşına kadar yatıcak ki" dedim yanımda da yatırdım beşiğindede, hatta uzun bir süre yanımda yattı. ama inanın mutlu yüzü huzuru sabah kaltığındaki hali herşeye değerdi, büyüdükçe yatağında da yattı, uyudu sonra yatağına yatırdık filan ama hiç pişman olmadım.zaten ilk aylar uyku problemi yüzünden çok zor oluyor. ben de yine olsa yine yatırırım. gerçi şimdi ikinciye hamileyim doğum ocak sonu bakalım, bu haylaz nasıl olacak. oğuzum beni hiç üzmemişti bu konularda valla.
kalbinden ne geliyorsa onu yap derim dem bu konuda. a.s.

yaa gerçekten bu konu kafamı çok kurcalıyordu,saolun fikirleriniz tecrübeleriniz için..
yanımda yatsın sonuçta günden güne büyüyo,elbet bi süre sonra kendi odasında yatağında yatar.bebeğimle tek başıma ilgileniyorum dediğim gibi yorgun düşüyorum geceleri,yanımda yatınca benim için çok büyük kolaylık oluyor..

Benim kızımda 7,5 aylık ve çoğunlukla yanımda yatıyor. ılk 6 ay hep beşiğinde yattı ama dişleri çıkmaya başladığından beri çok sık uyanıyor. Yanımda yatınca uyansa bile memeyi emip uyuyor geri. Çok hoşumuza gidiyor bizimde eşimle. Ama 1 ay sonra odasında yatıracağım inşallah a.s.

benim bebeğim de 3 aylık. yaklaşık 1 haftadır sabahları eşim işe gittikten sonra yanıma alıyorum ve 2-3 saat beraber uyuyoruz. inanılmaz bir mutluluk veriyor uyanınca onun o şirin yüzünü görmek. alışmasından ben de korkuyordum ama yorumları okuyunca içim rahatladı :) sanırım bebeğimden önce bana alışkanlık yaptı bu durum :))

Kızım 1 yaşına geldi 2 gün önce hala beraber yatıyoruz çünkü beşiği küçüldü artık daha büyüğünü alacağız ne yapalım ama gerçekten onunla beraber uyanmak çook güzel sabaha kadar 40 kere uyanıyor emzirince uyuyor tabi bu arada babamız ayrı yatıyor ama olsun yeni kocamdan çok memnunum

hani hep derler ya; '' bebeğin olunca eşini unuturmuşsun '' ben inanmazdım, yok cnm öyle şey olur mu aşkım o benim derdim..
ama gerçekten doğruymuş, biz babamızı rafa kaldırdık :=D

hani hep derler ya; '' bebeğin olunca eşini unuturmuşsun '' ben inanmazdım, yok cnm öyle şey olur mu aşkım o benim derdim..
ama gerçekten doğruymuş, biz babamızı rafa kaldırdık :=D

evet yaa gerçekten bende duyardım da inanmazdım ..şimdi oğlum benim herşeyim aşkım sevgilim oldu,babamızı attık :))

Benim oğlum 13 aylık ilk başlarda hep kendi beşiğinde yattı.Halada yanımızda yatarken pek ona dokunalım istemez rahatlığı seviyo.diş döneminden sonra gece çok sık kalkmaya başladı.Bende çalıştığım için zor oluyo diye yanıma aldım.Şimdi ilk uyuttuğum zaman beşiğine yatırıyorum.Gece 2 -3 gibi uyanıyo yanımıza alıyoruz yoksa durmuyo.Bana da herkes yanlış yapıyosun falan dediler ama valla koklaya koklaya yatyoruz oğlumla.Alıştı yanımıza ama beşiğinide unutturmadım.Hiç de pişman değilim.Sabahları saatten önce oğlum uyandırıyo bizi.Ben gözlerimi açınca onun o gülüşünü görmek bile herşeye değer.Zaten ilerde istesemde yatmıycak.Bence hiçbu kadar düşünme bebişini koklaya koklaya yat.Ama tabi beşiğinide unutturma çünkü sonra sen yatmadan uyumamaya başlarsa o çok kötü.

benmkıde yanımda yatıyor kocamda 3 muz sıgamkta zorluk cekıyoruz yataga ama yenı yontem su..kafa koyulan yere koymuyoz kafayı enlemesıne yatyoz sırnaşık şey
cok raht genş genş yatyoz bende ayrcam baklım nelr yapçk yoksa hc ayrılmıcak

Back