• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim gece uykusuna dalmıyor!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

haycan77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2012
59
0
36
Bursa
Merhaba anneler, benim 5,5 aylık bir kızım var..Doğduğndan beri uyku sorunumuz var, çok gazlıydı ilk aylar, hala da tam olarak geçmiş değil gaz problemi.. 20 günlüktü ayağımda sallamaya başladım, mecbur kaldım çünkü ne gece ne gündüz başka bir şekilde uyumadı bir türlü.. Gündüz uykularını ayağımda sallanarak uyuyor, hiç bırakamıyorum ayağımdan hemen uyanıyor.Esir almış durumda yani beni, ne iş ne güç..hiç bi şey yapamıyorum.. Ama gündüz neyse de gece en azından birkaç saat gece uykusuna dalması gerekmez mi? Gece 12 lere kadar sallıyorum, beşiğine bıraktığımda uyanıveriyo, çıldırıcam artık..
Ne yapmalıyım sizce, bunun bir çzümü var mı? Bebişi benimki gibi olan anneler var mı, siz nasıl yapıyorsunuz?

vallahi bence kendi kendine uyumayya alıştır benim kız da öyleydi 5 aylıkken falan bıraktım beşiğe ağlamasına dayandım 3-4 gün ama öğrendi şimdi 9 aylık çok iyi intenette var yöntemler bi bak istersen başka yol bulamamıştım ben

canım benimkide gazlı bi bebekti..halen de var.ama bizde hiç uyku problemi olmadı..ama ben hiç sallamadım..sallanmak nedir bilmiyo..öncelikle sallamayı bırakıp onu yanına yatırsaN emzik versen bi hafta elini tutup yalnızca bacagını sallar gibi yapsan ve uykuya dalmasını takiben yatagına bırsaksan bir hafta bu sekilde sizde onunla aynı anda yatıyorsunu<z sansa..daha sonra onu odada yatırıp sen cıksan cünkğ artık uykusu geliyo olacak zaten o zaman..olurmu acaba..biizimki uyumamaya direttiğinde biz yataga ortamıza alıyoduk biz uyuyunca mecbur bize bakıp bakıp gözleri kapıyodu..sonra hemen yatagına alıyodum..cocuk anladı bizim ne olursa olsun uyuyup onu beklemiceğimizi..ööle oluştu düzen ..ilk günden..

Merhaba anneler, benim 5,5 aylık bir kızım var..Doğduğndan beri uyku sorunumuz var, çok gazlıydı ilk aylar, hala da tam olarak geçmiş değil gaz problemi.. 20 günlüktü ayağımda sallamaya başladım, mecbur kaldım çünkü ne gece ne gündüz başka bir şekilde uyumadı bir türlü.. Gündüz uykularını ayağımda sallanarak uyuyor, hiç bırakamıyorum ayağımdan hemen uyanıyor.Esir almış durumda yani beni, ne iş ne güç..hiç bi şey yapamıyorum.. Ama gündüz neyse de gece en azından birkaç saat gece uykusuna dalması gerekmez mi? Gece 12 lere kadar sallıyorum, beşiğine bıraktığımda uyanıveriyo, çıldırıcam artık..
Ne yapmalıyım sizce, bunun bir çzümü var mı? Bebişi benimki gibi olan anneler var mı, siz nasıl yapıyorsunuz?

tatlım aynı benım kızı anlatmıssın benımkıde 3 aylık aynı sıkayetler bende ayakta sallamaktan bı harap oluyodum sımdı modern cıngene besıklerı cıkmıs ondan aldım yatak gıbı uyyuncada onda yatıyo ıstersen ondan alabılırsın

Back