• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim gece hiç uyumuyor

fidayday

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2011
30
1
36
Bingöl
2 aylık kızım var. 22-23 gibi uyanıyor taki sabah 6-7-8 olana kadar gözünü bile kırpmıyor. tükenmek üzereyim. nolur önerilerinize ihtiyacım var bu arada gaz sorunumuz yok tüm gece gayet neşesi yerinde cin gibi oyun istiyorr

aynı durumdayım benimde oğlum 2,5 aylık bütün gün uyuyor, gece 12den sonra gözler faltaşı ta ki sabah 8 e kadar, ne yapsam durumu değiştiremedim, doktor gündüz uyutma diyor, ama uyandırabilene aşkolsun, şu an yanımda yine mışıl mışıl uyuyor, gözlerimin altı doğumdan beri simsiyah, toparlanamıyorum, uyuyamadıkça sütüm azalıyor bu sefer doymuyor yine uyumuyor, üstelik benim ki gece ışıkları açık istiyor, kapatınca hemen protestoya başlıyor, komşular rahatsz olmasın diye salona götürüyorum, bende çok çaresizim sizin gibi, ne olur tecrübesi olanlar bi yardım..

Son düzenleme:
gündüz ve gece farkını öğretin. gündüz emzirirken sevin, okşayın,gülün. yatağına sadece gece koyun, onun dışında oturduğunuz odada yatırın gündüz.gece olunca da uyandığında ciddi bir ifadeyle emzirin,ışık yakmayın,konuşmayın.eğer güler ve konuşursanız o oyun vakti iyi ki uyanmışım der.gece ve gündüzü bilmiyor ki daha.

bu arada, bir ağlar iki ağlar üçüncüde alışır.çok küçük daha şimdi alışmazsa sonrası çok zor hem size hem ona.büyüme hormonları gece uykusunda çalışıyor.komşular da minicik bebeğe bir şey demezler,dememeliler.

gündüz ve gece farkını öğretin. gündüz emzirirken sevin, okşayın,gülün. yatağına sadece gece koyun, onun dışında oturduğunuz odada yatırın gündüz.gece olunca da uyandığında ciddi bir ifadeyle emzirin,ışık yakmayın,konuşmayın.eğer güler ve konuşursanız o oyun vakti iyi ki uyanmışım der.gece ve gündüzü bilmiyor ki daha.

evet , buna bende katılıyorum... o düzene yavaş yavaş girecektir... bizde sabah 4ekadar otururduk...

bu arada, bir ağlar iki ağlar üçüncüde alışır.çok küçük daha şimdi alışmazsa sonrası çok zor hem size hem ona.büyüme hormonları gece uykusunda çalışıyor.komşular da minicik bebeğe bir şey demezler,dememeliler.

buarada buna hiçmi hiç katılmıyorum....'' ağlar ağlar susar'' çok çok çok ama çok yanlış... bebeğin annesiyle olan güven bağı nasıl zedelenir biliyormusunuz? hele 2 aylık minicik bir beden.... ağlatılmamalı... ağladığında ihtiyacı hemen annesi tarafından karşılanmalı... ağlatmadan... bol şans.

ben bebek ışık sönünce ağlıyor için yazdım onu, ilgilenme demedim farkındaysanız.kucağına al, emzir ama ciddi ol oyun vakti olduğunu düşünmesin dedim.ışık sönük olmalı çünkü birazcık araştırırsanız büyüme hormonu 22-05 arası karanlıkta uyunuyorsa salgılanıyor.biz de bebektik, kaçımızın annesi aman ağlatmayayım kendine güvenmez dedi ki?kaldı ki dediğim gibi anne yine ilgilenecek ama gece gündüz farkını öğretmek için gece ışık yakmayacak ve oyun oynamayacak avutmak için.çocuk iyi bir şey yapıyoruz bak ne güzel oyun oynuyoruz iyi ki uyandım demesin.autmaya çalışırken eğlendirmesin.ışık sönük uyumaya alıştırsın.

mad_sad katılıyorum gündüz uyanmıyorki sevesin aygın baygın yorgunluktan. ama bişey farkettim doktor pasiflora diye bi şurup vermişti tamamen bitkisel çocuğa zararı yokmuş. sakinleşmek için onu düzenli içmeye başlamıştım. uykuda yapıyomuş şu anda kızım uyuyor ama sorun şu bende gözümü açamıyorum:)

Back