• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim gece çok terliyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

irmako77

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
1.180
5
116
Geceleri bebeğimin üstünü çok ince bir çarşafla örtsem bile çok terliyor. Hiç örtmesem acaba üşür mü diye endişeleniyorum. :bbo:Sadece kısakollu bady le yatırıyorum. Sizler bebeklerinizi nasıl yatırıyorsunuz?

benimde oğlum çok terliyo hatta sıcaktan uyuyamıyo ben üstünü örtmüyorum.bence sizde örtmeyin hatta kısa kollu badi yerine kolsuz badilerle yatırırsanız bence daha ii olur hava zaten çok sıcak sıcaktan isilikte dökebilir.ben bebeğime kolsuz zıbınlarla dolaştırdğım yatirdığım halde terliyo kısa kollu badiye düşünemiyorum.yerimsenibenyerimseniben

ben kolsuz badiyle yatırdığım üstünü örtmediğim halde terliyo nasıl huzursuz yatıyo ne yapcağımı şaşırdım çok sıcak bi çözüm arıyorum bende ne kapı açabiliyorum ne cam inanılmaz ses oluyo uyanıyo çaresizim havalar serinlemeden bize rahat yok galiba

Bu sıcaklar bebeişlerimizi mahvediyor yaa.. bende kolsuz zıbınla yatırıryorum. akşamüstü uykusundan sonra odasının camını açıp gece yatana kadar havalandırıyorum. akşam serinliğinde birazda olsa odası serinliyor.. gündüz uykularında örtmüyorum üstünü gece de ince pamuklu bi örtüyle örtüyorum. ama kızımın odasına her gittiğimde pozisyon değiştirmiş oluyor.tabi örtüde üstünde kalmıyor..

Benim kuzu da öyle yattığı yastık çarşaf su içinde kalıyor. Her tarafı da isilik. Ben camı açıyorum yoksa burası çekilmez.

Atletle yatırıyorum ve üstüne hiçbirşey örtmüyorum...
küçük bir vantiatör çalıştırıyorum orta seviyede
( tabi duvara vuruyor rüzgarı o biraz rahatlatıyor)
bu arada aşırı terlemekten isilik oldu yavrum...

Back