Çocuk Hastalıkları bebeğim gece cok sık kalkıo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cnm bende sordum doktoruma 'açlıktan değil seni emzik niyetine dişlik niyetine kullanıo nie kendine eziyet edion, 3 gün emzirme ağlarsa ağlasın alışır' dedi ama olmuo, kaç kez denedim, tam bi hafta vermedm ağlamaktan yoruluodu kucağımda uyutuodum koyunca başlıodu tekrar emene kdr, eşimde baskı yapıo ağlatma oğlumu emzir die 8 aylı kontrolü var bi kez daha konuşcm doktorla bakalım başka bişi önerir belki

merhaba arkadaşlar

benim kizim 1.5 aya kadar güzel uyuyordu sonra gecede 10 defa belki bazen daha fazla kalkmaya başladı, şımdi ortaya çıktı kızım ıdrar yolu enfeksionu olmuş, doktora sordum ondan kalkmiş olabilirmi diye evet yapmiş olabilir dedi, şimdi yavrum gece de 3-4 defa kalkıyor demek ondan kalkıyormuş bizde doymuyor ondan kalkıyor sanediyorduk, demek istedim basit bir idrar tahlilile yaptırın içinız rahat etsin, keşke ben hemen başta yaptırsaydım dıyorum şimdi

bende tek benim oğlum 30 dk, 45 dk veya saat başı kalkıp emmek istiyor sanıyordum meğer ne kadar çokmuşuz kızlar...

benim oğlum da 7 aylık doğduğundan beri her gece en az 10 kez ağlayarak kalkar ve memeyi ağzına almadan asla susup uyumaz. artık gece uykusuz, gündüz iş çok yıprandım valla...bende her yolu denedim aç kalıyor diye bi dolu mama verdim yedi ama 30 dk sonra yine kalktı,ağlattım günlerce ben yoruldum o yorulmadı, yalancı emzikde almıyor malesef... üstelik benimki yatarken veya hafif kaykık otururkende emmiyor, ya oturucam yada ayakta emziricem offf offf...ne yapıcam nasıl yapıcam anlamadım valla. annem seni gündüz görmediği için kalkıyor diyor ama ilk 2 ay beni görüyodu o zamanda kalkıyodu sıpa...artık delirme noktasındayım ne yapacağımı şaşırdım tükendim...

sizler çözüm buldunuzmu bu konuda?? ne olur banada yardım edin.

ah canım keşke bulabilsek, seninki daha kötüymüş hem iş hem uykusuzluk, allah sabır versin

hepimizde aynı sorun var ama çözüm yok galiba kızım geçen gündüz fazla uyumdı az uyudu gece daha uzun yattı çok sevindim şaşırdım baya ama ertesi gün yine aynı kalktı durdu gece deli etti beni gece üçte kalkmış zorla yatırdım uykusu kaçtı bizim hanımın nedense.inş düzelirler ya çok zor

Selam kizlar. Bende sizdenim:) Bir ara düzelir gibi olmustu 4. aydan sonra yaklasik 2-2,5 haftadir yeniden basladik. 7. ay bitmek üzere bizde. Benimkisi gündüz de uyumuyor fazla... En fazla 2 defa uyur oda 10 bilemedin 15 dk sürer. Simdilerde sanki sancisi var gibi aglayarak kalkiyor, benim uyanik oldugumu farkedince susup gülücükler sacmaya basliyor. Uyutmaya calisiyorum yine basliyor aglamaya en son care yine meme vermek öyle uyuyakaliyor. Geceleri su vermeye calistim, su oldugunu anlayinca basladi yine aglamaya. Pispisladim. Salladim. Emzik veriyorum cani isteyince aliyor istemeyince ativeriyor.Ne yapsam olmuyor acikcasi.

oyy bizde aynıyız yaşamayan bilemez zombi oldum yavv :/ allah yardımcınız oldun kader ortaklarım

oyy bizde aynıyız yaşamayan bilemez zombi oldum yavv :/ allah yardımcınız oldun kader ortaklarım

gercektende bı arkadasın dedıgı gıbı meger ne cokmusuz.ben bırtek benım sanıyordum :) kayınvalıdem gece aglamalarında doymuyo bu cocuk dıyodu .bende saf saf kalkıp tahıllı mama yapıyorum yemıyo paşam kendı kendımı avutuyorum bu mamayı sevmedı benı emıcek dıye :)) uyudugundada oh doydu cok sükür sütüm yettı dıye sevınıyorum...ah bacaksızlar ah oynuyolar bizle vala

gerçekten de çokmuşuz benim kızımda 10 aylık dogdugundan beridir uyku yüzü görmedim hadi şuan çalışmıyorum işe başlayınca ne yapacağım bilmiorum kızlar ya bunun bir yolu olmalı saatte 1 kalkıyoruz bizde bazen 2 saat bazen yarım saat gündüzleride bazen uyuyo bazen uyumuyo bir arkadaşın dediği gibi zombi olduk çare bulan olursa bizide kurtarsın Allah canlarını sağ etsin inş...

Son düzenleme:
mrb hanımlar, oğlum 13 aylk olsu hala aynıyız geçen grip şikaytyle dr.a götürdük, bu arada şehir değiştirdğmz için doktoruda değişti, sordum dr.a hala deliksiz uyku uyumdk neden diye, dr bana hep yanındamısın ağladğnda her isteği yapılıomu hayırı olmazı biliomu diye sordu, bi bebeğin gündüz her ağladğnda annesini buluosa annesi susturuosa gecede seni yoklamaya kalkar en güçlü ilişkiyide emmekle kurar dedi. gündüz her dediğ tabi yanlış olanlar yapılmazsa, hemen susturulmayp hemen yanına koşulmazsa ağlamasına izin verilirse gece uykusuda düzene girermiş

arkadaslar benim kızım 4 bucuk aylık o da tabiki her bebek gibi kalkıyor ve 2 yasına kadar uykularının deliksiz olmasını beklemeyin yani midelri ne kadarki ne kadar doysunlar.haliyle acıkıyolar.. bazen emzirmeye kalktığımda farkediyorumki benim bile midem kazınıyor gibi oluyor.yani çok normal. bize ihtiyaç duydukları bir dönem bence ne kadar çok yanlrında olursak o kadar kendilerini güvende hissedecekler.cok dert etmeyinn..gerginleştikçe offf dedikçe daha da cok kalkıyorlar.o uyudukça uyuyunn gündüzleri uyanıncada işinizi yapın yanınıza alıp daha kolay oluyorr...şimdiden Allah kolaylık versinnn

Bu konuda tek olmadığını bilmek -her nekadar durumun zorluğunu bilsem de- güzel. Bebeğim 7 aylık ve ben de çok yol denedim. Yanına hemen gittim olmadı, gitmedim olmadı. Yedirdim olmadı, yedirmedim olmadı :) Açıkçası onlar uyumak istiyorsa uyuyor, istemiyorsa uyumuyorlar. her bebeğin kendine göre uyku özelliği var ve bizimkiler uyumayan cinsden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…