Bebeğin 7 aylık olmuş, artık gece beslemeyi bırakmalısın canım. Doktoruma sormuştum bu durumu "ya gece acıkıyorsa?" diye. Bana aynen şu cevabı vermişti " başına iş açmak istiyorsan besle!, bu aylardaki bebeklerin gece beslenmeye ihtiyaçları yoktur, bırak organları dinlensin. eğer bunu yapmaya devam edersen bebeğin hep aynı saatlerde uyanır ve yemek-emmek ister" Yani diyeceğim doktor çok doğru söylemiş, bence sıkıntı çekeceğin 3 gün. uyandığında beslemeden uyutmaya çalış, zaten bünyesi buna alışacaktır hem o hem de sen rahat edersin canım.
bende tek benim oğlum 30 dk, 45 dk veya saat başı kalkıp emmek istiyor sanıyordum meğer ne kadar çokmuşuz kızlar...
benim oğlum da 7 aylık doğduğundan beri her gece en az 10 kez ağlayarak kalkar ve memeyi ağzına almadan asla susup uyumaz. artık gece uykusuz, gündüz iş çok yıprandım valla...bende her yolu denedim aç kalıyor diye bi dolu mama verdim yedi ama 30 dk sonra yine kalktı,ağlattım günlerce ben yoruldum o yorulmadı, yalancı emzikde almıyor malesef... üstelik benimki yatarken veya hafif kaykık otururkende emmiyor, ya oturucam yada ayakta emziricem offf offf...ne yapıcam nasıl yapıcam anlamadım valla. annem seni gündüz görmediği için kalkıyor diyor ama ilk 2 ay beni görüyodu o zamanda kalkıyodu sıpa...artık delirme noktasındayım ne yapacağımı şaşırdım tükendim...
sizler çözüm buldunuzmu bu konuda?? ne olur banada yardım edin.
oyy bizde aynıyız yaşamayan bilemez zombi oldum yavv :/ allah yardımcınız oldun kader ortaklarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?