gündüzleri uyutma canim.
uykusu geldiginde yarim saat uyut kaldir tekrardan oynat dikkatini baska seylere cek o zaman geceleri cok güzel uyuyor.
emzige alistirsaydin keske geceleri sürekli seni emmesi ve yaninda yatmasi senin icin cok zor.
acaba başka bir sıkıntısı mı var bebişinizin.. ?
gece yatmadan önce sade rezene çayı içirebilirsiniz rahatlatır ve güzel uyumasını sağlar.. miktarı için doktorunuza danışın önce ama..
allah kolaylık versin
aynı benim oğlum gibi emzik yerine beni kullanıyordu işin kötüsü sabah işe gitmek zorundaydım emzirmeyi bıraktırmayada kıyamıyordum ama o bana çok güzel kıyıyordu 19 aylıktı emmeyi bıraktık yemeside çok problemdi şimdi o da düzeldi çok rahatladım ya emziğe alıştıracaksın yada her uyandığında memeyi vermeyeceksin oyalayıp tekrar uyutacaksın
canım aynı derdi bende çekiyorum.gece maması aldım karnı tok uyusunda uyanmasın dedim ama nafile seninde dediğin gibi bi pırtlasa uyanıyo memesizde uykuya geri dalmıyo.benim cadı 8 aylık ne yapcağımı bende şaşırdım
aynı derttten bende müzdaribim çok zor bir durum ya çok sinir oluyorum gece saat başı kalkmasına karnı tok altı temiz yat 4-5 saat yok olmaz illa 1 saat de bir kalkacak memesini emecek ek gıda da doğru düzgün yemiyo sabah akşam meme ağzında emzik niyetine ne zaman düzelecek ya inş düzelirler.
kızlar benim bebişte öyle. o kadar çok şey denedimki. ama doğru şeyi bulduğumu sanıyorum. uykusunu düzene sokmaya başaldım yeni yeni. ilk günden işe yaradı. bebekler bu yüzden çok uynıyormuş
cnm senin bebiş kaç aylık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?