• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim gece cok sık kalkıo

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

berke_m

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
67
1
46
Sinop
mrb arkadaşlar oğluşum 7aylık ve daha hicb gece deliksiz uyumadı emerek uyumaya alıştı karnı tok olsa bile bi pırdayıp gözünü actığında bi yudum bile olsa emmeden uyumuo 2 saatte bir kalkıo vermemeyi denedim o zmnda felaket ağlıo ne olur yardım edin güzel uyku uyuması icin ne yapcam...

gündüzleri uyutma canim.
uykusu geldiginde yarim saat uyut kaldir tekrardan oynat dikkatini baska seylere cek o zaman geceleri cok güzel uyuyor.
emzige alistirsaydin keske geceleri sürekli seni emmesi ve yaninda yatmasi senin icin cok zor.

aynı benim oğlum gibi emzik yerine beni kullanıyordu işin kötüsü sabah işe gitmek zorundaydım emzirmeyi bıraktırmayada kıyamıyordum ama o bana çok güzel kıyıyordu 19 aylıktı emmeyi bıraktık yemeside çok problemdi şimdi o da düzeldi çok rahatladım ya emziğe alıştıracaksın yada her uyandığında memeyi vermeyeceksin oyalayıp tekrar uyutacaksın

acaba başka bir sıkıntısı mı var bebişinizin.. ?
gece yatmadan önce sade rezene çayı içirebilirsiniz rahatlatır ve güzel uyumasını sağlar.. miktarı için doktorunuza danışın önce ama..
allah kolaylık versin

gündüzleri uyutma canim.
uykusu geldiginde yarim saat uyut kaldir tekrardan oynat dikkatini baska seylere cek o zaman geceleri cok güzel uyuyor.
emzige alistirsaydin keske geceleri sürekli seni emmesi ve yaninda yatmasi senin icin cok zor.

gündüzleri uysada uyumasada aynı yaa drmuza sorduk emzirme dedi ağlar 3günde alışır dedi ama nerdeee bizimki bi haftadır aynı kıyamıomda

acaba başka bir sıkıntısı mı var bebişinizin.. ?
gece yatmadan önce sade rezene çayı içirebilirsiniz rahatlatır ve güzel uyumasını sağlar.. miktarı için doktorunuza danışın önce ama..
allah kolaylık versin

allaha şükürki başka sıkıntımız yok

aynı benim oğlum gibi emzik yerine beni kullanıyordu işin kötüsü sabah işe gitmek zorundaydım emzirmeyi bıraktırmayada kıyamıyordum ama o bana çok güzel kıyıyordu 19 aylıktı emmeyi bıraktık yemeside çok problemdi şimdi o da düzeldi çok rahatladım ya emziğe alıştıracaksın yada her uyandığında memeyi vermeyeceksin oyalayıp tekrar uyutacaksın

doktorumda aynısını söyledi sana yazık seni emzk gbi kullanıo dedi bir aydır ek gıdaya başladk akşmdan doyuruyor bakalm bizimki ne zmn bırakcak daha cok var gibi :61:

canım aynı derdi bende çekiyorum.gece maması aldım karnı tok uyusunda uyanmasın dedim ama nafile seninde dediğin gibi bi pırtlasa uyanıyo memesizde uykuya geri dalmıyo.benim cadı 8 aylık ne yapcağımı bende şaşırdım

canım aynı derdi bende çekiyorum.gece maması aldım karnı tok uyusunda uyanmasın dedim ama nafile seninde dediğin gibi bi pırtlasa uyanıyo memesizde uykuya geri dalmıyo.benim cadı 8 aylık ne yapcağımı bende şaşırdım

sorma ya çok zor oluo beşiğini salladığımda dahada sinirlenio illla emecek her yolu denedim tok yatırdım salladm kucağıma alıp uyuttm hatta ağlattım baya, eşimle bile gecenin bi vakti tartıştık ağlatıom diye bi ara meme yerine suluğundan verdim ancak bi iki kere kandı :61:

aynı derttten bende müzdaribim çok zor bir durum ya çok sinir oluyorum gece saat başı kalkmasına karnı tok altı temiz yat 4-5 saat yok olmaz illa 1 saat de bir kalkacak memesini emecek ek gıda da doğru düzgün yemiyo sabah akşam meme ağzında emzik niyetine ne zaman düzelecek ya inş düzelirler.

aynı derttten bende müzdaribim çok zor bir durum ya çok sinir oluyorum gece saat başı kalkmasına karnı tok altı temiz yat 4-5 saat yok olmaz illa 1 saat de bir kalkacak memesini emecek ek gıda da doğru düzgün yemiyo sabah akşam meme ağzında emzik niyetine ne zaman düzelecek ya inş düzelirler.

cnm senin bebiş kaç aylık?

kızlar bende aynı dertdeyım bebegım şu an 8 aylık ama 6 aylıktan berı hep saatte bır kalkmaya bsladı benşi emıor ve yatıor hemen kalkamazsak aglıor sankı canını acıotmısız gıbı bende esımde bayagı yoruluoruz tabı abska derdı olmasın bunada sukur:)) gece maması da yogurtta bızde ıse yaramadı bazıları fıtıl verıorlarmış ama kıyamadım vermeye

kızlar benim bebişte öyle. o kadar çok şey denedimki. ama doğru şeyi bulduğumu sanıyorum. uykusunu düzene sokmaya başaldım yeni yeni. ilk günden işe yaradı. bebekler bu yüzden çok uynıyormuş

bak canım acaba pişiktenmi dişindenmi ilgisizliktenmi sıcaktanmı yani bunlara çözümler ürettim. işe yarıyodu ama şimdi ki gibi değil. şimdi uykusunu düzene soktum. netten çok araştırdım. uyku bebeği o kadar çok etkiliyorki anlatamam. ben şimdi oğlumu sabah 10.30da yatırıyorum. birde öğleden sonra 3.30da yatırıyorum. gecede zaten 9 gibi uykusu geliyor.yatırıyorum. çok güzel uyuyor daha yeni uygulamama rağmen. önceden ben akşam 6-7 gibi uyutuyordum. gecede 12 leri buluyodu uyuması. diş çıkarırkende bebekler çok fazla ilgi istiyorlar.bende gösteriyordum. bu da bebeği sakinleştiriyor. ben bundan önce ne kadar sıkıntı çektiğimi anlatamam sana.tuvalete bile gidemiyordum..inşaallah yardımcı olmuşumdur. sormak istediğin bir şey olursa

kızlar yeni bişi keşfettim ama ne kadar doğru daha pek çözemedm, son iki gündür oğlumu gündüz daha çok emzirom yani yemeğinden sonra yada ara öğün olarak, önceden sadece sabah ve akşam yatmadan emiodu ve gece 2 saatte bir kalkıodu, gündüz emmeyi fazlalaştırınca geçen gece 2 kez dün gecede 1 kez kalktı bu gece bakalım nolck ??? sizde bi deneyin belki de işe yarar, yapmadığım şey kalmadı bu zmna kdr ama bi haftadr oluruna bıraktım dert etmedm kendime istediği saatte yataırdım kalkarsa yarım saatte aramızda oynayıp emerek uyudu, heralde ben rahat olunca oğlumda hissetti...

Bebeğin 7 aylık olmuş, artık gece beslemeyi bırakmalısın canım. Doktoruma sormuştum bu durumu "ya gece acıkıyorsa?" diye. Bana aynen şu cevabı vermişti " başına iş açmak istiyorsan besle!, bu aylardaki bebeklerin gece beslenmeye ihtiyaçları yoktur, bırak organları dinlensin. eğer bunu yapmaya devam edersen bebeğin hep aynı saatlerde uyanır ve yemek-emmek ister" Yani diyeceğim doktor çok doğru söylemiş, bence sıkıntı çekeceğin 3 gün. uyandığında beslemeden uyutmaya çalış, zaten bünyesi buna alışacaktır hem o hem de sen rahat edersin canım.

ayni benim oglum ama benimki 9 bucuk aylik hala ayni inirlerim cok yiprandi dogru duzun uyku yuzu gormedim baskaderdi yok bunlarin sadece meme agzimda dursun istiyorlar inan tutsam sabaha kadar durur oyle napcagimi bende sasirdim Allah yardimcimiz olsun

Back