• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim Gece 2 Kez Kustu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

zozum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
138
0
46
42
İzmir
merhaba arkadaslar..kizim 80 gunluk ve dogdugundan beri anne sutuyle besleniyor..sutum 3 gune kadar yetiyordu fakat son 3 gundur azaldi resmen sut bezleri durdu gibi..emerse gelir mantigiyla 3 gun sadece memeye devam ettim..sonra bezini az islatmaya basladi ve kaka miktari azaldi. aptamil devam sutu alalim en azindan karni doysun ama emmeye de devam etsin diye dusunduk esimle..dun aksam 30cc kadar zar zor devam sutunu icti biberonla oynayarak..uyudu derken gece kivranmaya basladi.hemen aldim kucagima inanilmaz sekilde kustu..yikadik ettik dinlendi derken kucagimda bu sefer 2. kez daha kotu kustu..sonra yorgunluktan uyuya kaldi..
saniyorum aptamili midesi ogutmedi. yardiminiz ve fikriniz lutfen..ise basladigimda sutum yetemzse nasil takviye yapicaz devam sutunu kabul etmezse.cok moralim bozuk :((

Son düzenleme:
canım bebeğim yok ama çok telaş etme burnundan kusmasında bir şy yok bende kusunca burnumdan da gelir. Dediğin gibi ilk defa yediyse bu mamaları midesi öğütememiştir, tabii çok bilgim yok ama bu kadar telaş olmana gerektirecek bi şey yok bence

Çok geçmiş olsun...

En yakın sağlık oacağına veya bugüne kadar gözlemleyen dr.una götürün bence...

Muhtemelen mama dokunmuştur ama yinede bi kan testi yapsınlar...

Farklı mama vermeyi de denemeyin midesi yorulmuştur Allah korusun risk almamakta fayda var...

tesekkurler yorumlariniz icin..haftaya cuma rutin doktor kontrolumuz var..ozamana kadar anne sutune gayret .sutu arttirma cabalarina devam .
kiyamam ben bu minnoslara hic. Allah yardimcimiz olsun

merhaba arkadaslar..kizim 80 gunluk ve dogdugundan beri anne sutuyle besleniyor..sutum 3 gune kadar yetiyordu fakat son 3 gundur azaldi resmen sut bezleri durdu gibi..emerse gelir mantigiyla 3 gun sadece memeye devam ettim..sonra bezini az islatmaya basladi ve kaka miktari azaldi. aptamil devam sutu alalim en azindan karni doysun ama emmeye de devam etsin diye dusunduk esimle..dun aksam 30cc kadar zar zor devam sutunu icti biberonla oynayarak..uyudu derken gece kivranmaya basladi.hemen aldim kucagima inanilmaz sekilde kustu..yikadik ettik dinlendi derken kucagimda bu sefer 2. kez daha kotu kustu..sonra yorgunluktan uyuya kaldi..
saniyorum aptamili midesi ogutmedi. yardiminiz ve fikriniz lutfen..ise basladigimda sutum yetemzse nasil takviye yapicaz devam sutunu kabul etmezse.cok moralim bozuk :((

canım ilk 6 ay anne sütü sadece hem aptamili 1 yasından sonra öneriolar sütünü artırmak için dere otu nane maydonoz yeee bak nasıl gelio arada tatlıyla destekle bebegin çok küçük sık sık emzir düzelir kusmuk kokuomuydu peki belki soğuk almıştır

bu aksam malt icecegi alacagim birde bol bol yesillik yiyecegim. tesekkurler esraanne
aptamilin 6. aya kadar olan sutunu vermistik. hep anne sutu ictigi icin midesi ogutmedi diye dusunuyorum. zaten emerkende biberonla oynaya oynaya icmisti zar zor. doktor ne dicek bakalim. insallah herhangi bir baska nedenler yoktur.

Back