Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
uzun zamandır diş için huzursuzdu geceleri bnde cok yoruldugum ıcın yanıma alıp uyutuyordum fakat sımdı besıkte uyumaz oldu saat bası kalkıyor tekrar besıge sancısız nasıl alıstırabılırım?
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama eğer ufaksa ağlasa da mutlaka emiyorsa emzirip beşiğine koyun tekrar ağlayınca da devam edin beşiğine koymaya. 3-4 gün sonra alışacaktır nasıl olsa yine beşiğine gideceğini
Bende çalıştığım için geceleri yanıma aldım emzirmek için şimdi 21 aylık ve asla beşiğine koyamıyorum yaygarayı basıyor büyüdükçe daha zor oluyor bende emzirmeyi bıraktırınca beşiğine tekrardan alıştırıcam biraz sabır gerekli maalesef
Bebeğiniz kaç aylık bilmiyorum ama eğer ufaksa ağlasa da mutlaka emiyorsa emzirip beşiğine koyun tekrar ağlayınca da devam edin beşiğine koymaya. 3-4 gün sonra alışacaktır nasıl olsa yine beşiğine gideceğini
Bende çalıştığım için geceleri yanıma aldım emzirmek için şimdi 21 aylık ve asla beşiğine koyamıyorum yaygarayı basıyor büyüdükçe daha zor oluyor bende emzirmeyi bıraktırınca beşiğine tekrardan alıştırıcam biraz sabır gerekli maalesef
gündüzleri uyanık oldugu zaman beşige bırakın
beşigin içinede sevecegi oyuncaklardan koyun
beşiginde vakit geçirme süresini uzatın
yani oynarken bile beşigine bırakın orda oyalansın oynasınki
orayı sevip benimsesin
daha sonra beşikten görebilecegi yerlere yani duvarlara kedi köpek kuş çıkartmaları yapıştırın
iyice ilgisini çeksin
yanına uyurken ona zarar vermeyecek bir peluş oyuncak alın onunla uyusun
gece aglayıp mızırdandıgı zaman emzirin her seferinde yatagına bırakın gene aglayıp uyanırsa 5dk sonra tekrar deneyin
yani her fırsatta üşenmeyip yatagına bırakmanız gerekli