• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim fazla paylasimci ;(((

april_butterfly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
60
1
0
Diğer
Kizlar bebegim 1 yasinda fazla iyimser ve paylaşımcı herkeske oynamaya calisiyo ama diger cocuklar cok agresif hep cocugumu itip kakiyo oyuncaklarini alip aglatiyolar vr hep boyle yapiyolsr nasil bir yaklasim sergilemeliyim yumusak basli bi insanim tartismak istemiyorum ailelerle nasil davranip cocugumu ezdirmeyebilirim

Kizlar bebegim 1 yasinda fazla iyimser ve paylaşımcı herkeske oynamaya calisiyo ama diger cocuklar cok agresif hep cocugumu itip kakiyo oyuncaklarini alip aglatiyolar vr hep boyle yapiyolsr nasil bir yaklasim sergilemeliyim yumusak basli bi insanim tartismak istemiyorum ailelerle nasil davranip cocugumu ezdirmeyebilirim

diğer çocuklar 1 yaşından fazlaysa sözden anlarlar güzel güzel oynamaları gerektiğini anlatabilirsin onlara

Hemen hemen yasitlar ama anlamadiigim ailelerinin hicbisey yapmamasi hic cocuklarini uzmuyolar benim bebegim aglarken yok oyuncaklarini verelim aglatmayalim demiyolar ve birde neden o cocuklar bu kadar bencilken bu yasta benimki ilimli;((

Hemen hemen yasitlar ama anlamadiigim ailelerinin hicbisey yapmamasi hic cocuklarini uzmuyolar benim bebegim aglarken yok oyuncaklarini verelim aglatmayalim demiyolar ve birde neden o cocuklar bu kadar bencilken bu yasta benimki ilimli;((

genelde çocuklar oyuncaklar için kimin olursa olsun hemen benim derler. bi oyuncak dikkatlerini çekmese bile biri aldığı zaman kıymetli olur bu dönemlerde yavaş yavaş paylaşmayı öğretmek gerekir. aslında çocuğunun paylaşımcı olması güzel bişey fakat diğer çocuklar sizin çocuğunuzu ağlattığı zaman çocukların annesinin olaya müdahale etmesi gerekir

Back