Doğuma Hazırlık Bebeğim erkekmiş

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

xx_123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2013
144
4
38
İstanbul
kıslar sizle paylaşmak isdedim bugün gittim doktora bebeğim cinsiyetini öğrendim ve ERKEK dedi gerçi 13 haftalıkken belli olurmu bilmiorum ama doktor büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek dedi

Son düzenleme:
kıslar sizle paylaşmak isdedim bugün gittim doktora bebeğim cinsiyetini öğrendim ve ERKEK dedi gerçi 13 haftalıkken belli olurmu bilmiorum ama doktor büyük ihtimal bebeğin cinsiyeti erkek dedi

hayırlı olsun:) benimde 13. haftada söyledi doktorum kızım olacagını. 16. haftada kesinleşti. erkek dediyse daha kesindir :)

hayirli olsun ☺ bn de 13 de erkek olduğunu ogrendm ama doktor oyle görünüyor diye soyledi yani kesin degildi. yarin 2li test var bakalim bir sey soyleyecekler mi

💑💓

Bana da 12 haftalıkların erkek demişti.şimdi 17 haftalıkken kız dedi.bakalım değişecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…