Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Merhaba ben sezeryanla 9 haziranda oğlumu aldım kucağıma sutum gelmedi birde göğüs uçlarım çok küçüktü bebek alamıyordu sürekli ağlıyordu hastanede mama verdiler bizde eve gelince mama veriyorduk kaşıkla yada siringayla daha sonra silikon göğüs ucu aldım çok ise yaradı oğlum emmeye başlamıştı o emdikce göğüs uçlarım çıkmaya başladı silikona bile gerek kalmadı ama daha 4 günlükken hastane işlerimiz oldu git gel derken biberon verdik ona hemen alıştı ilk başlarda arada emiyirdu emmyince biberon veriyordum snra iyice alıştı sadece gece uykuyken emmeye başladısuan 2 aylık oldu artık tamamen bıraktı emmeyi ben ugrastikca o ağladı eşimkiyamadi bırak verelim dedi amA bnm için hiç rahat değil emzirmek istiyorum ama memeyi ağzına bile almıyor bugün tekrar uğraştım 2bucuk saat oldu en sonunda uyuya kaldı napcam bilmiyorum tekrar emmesi için ugrasmalimiyim yoksa bu saatten snra tekrar emer mi bilmiyorum çok uzgunum:KK43::KK43::KK61::KK61:
Canım lütfen kendine güven ve üzülmeyi bırakkk..Göreceksin sende ilerde benim gibi bıkacaksın...Su an kızım 1 yaşinda ve öyle ısırıyor öyle canımı yakıyor ki ..Isırarak uyumaya devam ediyor ve ben bıraktırana kadar aglıyorum acıdan...Şimdi de keske emmeyi bıraktırabilsem derdine düstüm...Ilk zamanlar umutsuzdum inancım kalmamısti ama yilmadım...Sürekli memeni emmesi icin zorlamaya devam et..Her bebek mutlaka meme düşkünü olacaktır ama önemli olan yılmadan çalısmak..Anne göğsü, kokusu,huzuru gibisi var mi??Böyle düsun ve devam et..Ben devam ettim ve Göğüs ucum da çıktı...Sütüm de masallah bollaşti hepsi gecti...Sende merak etme gececek bu günler..Biraz daha motivasyon ve sabır sadece...İyi haberlerini bekliyorum..

Empati... Şuan kaygılı olmanı çok iyi anlıyorum. Merak etme ve korkma Allaj annelere öyle güç veriyor ki her şeyin üstesinden gelirsin.[/QUOTE Merhaba canım Düzce'de bide meltem şafak varmış suan özel muayenesi var önceleri devlet hastanesi ve Güneş tıp ta çalışmış bir bilgin varmı

Canım lütfen kendine güven ve üzülmeyi bırakkk..Göreceksin sende ilerde benim gibi bıkacaksın...Su an kızım 1 yaşinda ve öyle ısırıyor öyle canımı yakıyor ki ..Isırarak uyumaya devam ediyor ve ben bıraktırana kadar aglıyorum acıdan...Şimdi de keske emmeyi bıraktırabilsem derdine düstüm...Ilk zamanlar umutsuzdum inancım kalmamısti ama yilmadım...Sürekli memeni emmesi icin zorlamaya devam et..Her bebek mutlaka meme düşkünü olacaktır ama önemli olan yılmadan çalısmak..Anne göğsü, kokusu,huzuru gibisi var mi??Böyle düsun ve devam et..Ben devam ettim ve Göğüs ucum da çıktı...Sütüm de masallah bollaşti hepsi gecti...Sende merak etme gececek bu günler..Biraz daha motivasyon ve sabır sadece...İyi haberlerini bekliyorum..
Canım oğlani doktora götürdük Suan 24 saatte 6 tane 60ml mama yiyor geri kalanı sagiyorum öyle veriyorum dedim emmesi için ne yapabilirim dedim doktor da sürekli uğraş memeyi ver dedi ama çok aç olmadan sinirlenmeden emzirmeye çalış yoksa almaz dedi Suan öyle yapıyorum ya uykuluyken veriyorum yada biraz mamayla sakinlestirp sonra memeyi veriyorum eskisine göre iyi bazen baya emiyor bazen pek almıyor günü gününü tutmuyor doktor mama miktarını artırma böyle devam et 1 ay sonra gel dedi bayramdan sonra gidcez bakalım biraz daha emse mamayi azaltcam ama bakalım olacak mı

Kesinlikle emer konşum da aynındurumdaydı döndğrdğ memeye. Fa ce den emzirme sanatı grubuna üye ol yardım iste adminler hemen yardımcı oluyor emzik filan vermemelisin asla çok kızıyorlar yardım etmezler. Kararlı istekli ol nu güzelce izah et onlar geri döndürmeni sağlarşar kaç kişi emzirdi sayelerinde.
Emzik ben hiç vermek istemedim ama annem ve kayinvalidem emzik ver oyalanir dediler aldirttilar 2 tane emzik aldik 2sinide emmedi emzigi bir iki cekiyor bos olduğunu anlayınca ağzından fırlatıyor pıt diye çıkarıyor artık hiç ağzına bile almıyor bide şu biberon alışkanlığından kurtulsak iyi olacak ya emmesi için uğraşıyorum sürekli ama hala pek emmiyor

Emzik ben hiç vermek istemedim ama annem ve kayinvalidem emzik ver oyalanir dediler aldirttilar 2 tane emzik aldik 2sinide emmedi emzigi bir iki cekiyor bos olduğunu anlayınca ağzından fırlatıyor pıt diye çıkarıyor artık hiç ağzına bile almıyor bide şu biberon alışkanlığından kurtulsak iyi olacak ya emmesi için uğraşıyorum sürekli ama hala pek emmiyor
Emzirme sanatı gru ububa yaz doğru yönlendirme yapıyor döndğrğyorlar memeye

Emzirme sanatı gru ububa yaz doğru yönlendirme yapıyor döndğrğyorlar memeye
Emzirme sanatina form gonderdim onay bekliyorum ayrıca emzirme platformuna da üye oldum bide emzirme ve bebek grubuna üye oldum emzirme ve bebek grubu çok iyi ve aktif bi grup çok yardımcı oluyorlar çok memnun kaldim

Emzirme sanatına yaz mutlaka.
Yalnız formu doğru doldurduğuna emin ol.
Doğru doldurmazsan almıyorlar
Biberon emzik zaten verme sakın.

X