Bebek Beslenmesi Bebeğim emmiyor .

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tuba250150

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
4
2
16
31
Bebeğim emmiyor mama ve sağıp vermeye çalışıyoruz sütüm çok azaldı tekrar artar mı?

Son düzenleme:
Bebeğim emmiyor mama ve sağıp vermeye çalışıyoruz çok azaldı tekrar artar mı?
Bilen birileri mutlaka vardır beslenme sondası diye geçiyor. Meme ucuna sabitleniyo bebek beslenmeyi memeyle ozdeslestiriyo hem emme refleksi gelişiyor ve geliştikçe sutte artıyor. Bi yandan da beslenme sondasitla sagdiginiz sütü ya da mamayı oradan bebeğe yediriyosunuz

Bilen birileri mutlaka vardır beslenme sondası diye geçiyor. Meme ucuna sabitleniyo bebek beslenmeyi memeyle ozdeslestiriyo hem emme refleksi gelişiyor ve geliştikçe sutte artıyor. Bi yandan da beslenme sondasitla sagdiginiz sütü ya da mamayı oradan bebeğe yediriyosunuz
Biberonla besleyebiliyorum sütüm azaldı arttırabilirmiyim sağarak demek istemiştim henüz 2 aylık sürekli mama vermek istemiyorum çünkü.

Biberonla besleyebiliyorum sütüm azaldı arttırabilirmiyim sağarak demek istemiştim henüz 2 aylık sürekli mama vermek istemiyorum çünkü.
Söylediğim yöntemle sütünüz artar. Sagsaniz bile sadece biberonla süt artmaz ve bir süre sonra süt tamamen kesilir. Artması için bebeğin emmesi gerekir bunun için de söylediğim yöntem en iyi çözümü verir

Bebeğim emmiyor mama ve sağıp vermeye çalışıyoruz sütüm çok azaldı tekrar artar mı?

Artar tabiki,bebeği sıklıkla emzirmeye çalışın,mutlaka sağın,sağdığınızıda bebeğe hemen verin. Emzirdikçe ve sağdıkça artacaktır. Bol su için,mutlaka 3-4 litre.

Back