- 23 Kasım 2007
- 574
- 6
-
- Konu Sahibi 19KasimBhr
canım benim kızımda 4 aylık bende vermesem istemiyodu hatta bigün bekledim inanmayacaksınız ama 5 saat durdu doktora sordum doktor 4 saatte 1 emzir dedi ben önceden 2 .3 saatte veriyodum benimkide biberon hiç almıyor kaşıkla ne veriyosun ki ek gıdaya mı geçtin sütünümü kaşıkla veriyosun
benim kızım 4 aylık 7 kg sadece su vweriyorum muhallebi niye veriyosun kilosumu düşük bence doyuyordur o biz abartıyoruz bende dedimya 4 saat bekle öylr ver dedi doktor gerçektende kızım 4 saat geçince ağlamaya başlıyor 2 gündeür saatle veriyorum ama içim içimi yiyor 4 saat aç nasıl durur diye sonuçta süt ne kadar tutar önceden 2 .3 saatte acıkmıştır iye veriyodum çok kusuyodu sende merak etme bence onlar acıkınca ortalığı yıkarlar
canım ben kızımda 7.5 kilo 4,5 aylık bende muhallebiyi sadece değişik bir tat alsın diye veriyorum bakalım bende 4 saatte bir deneyeyim ama ya kilo alımı düşerse diye içim içimi yiyor benimde.Bi tanıdığım bu aylarda bebeklerin sırf anne sütü verirsen kilo alımları düşer ek gıdaya başla düşmesin dedi.Doktora sorduğumda ise 6 ay vermeyeceğiz dedi.Ne bileyim çok kararsızım 4 saatte bir emmesi canımı sıkıyor ya.Hoş anca 4 satte doluyor göğüslerim sanki artık,acaba büyüdükçe daha çok çekip bitiriyorlar o yüzdende uzun süre tokmu kalıyorlar
bu aylarda yani 4 aylıkken bebeklerimizin kiloları yaklaşık doğum kilolarının 2 katına çıkarmış ve mideleri de 2 katı olurmuş. o nedenle de daha uzun tok kalırlarmış (yabancı bir siteden (ivillage babyweekly) bana gelen bilgilendirme bülteninde yazıyordu.
benim doktorum da 3-4 saatte bir 100-120 ml süt (veya mama) demişti. emzirirken de ben DEmir zaten 3 saatte bir acıkıyor.
Ben maalesef haftaya SAlı işe başlayacağım, umarım işyerinde sağabilirim sütümü ve sütüm azalmaz. ek gıdalara da başladık. bugün ilk defa elma suyu ile başladık, pek bi sevdi oğluşum :) haftaya da yogurt ve muhallebiye başlıyoruz. çok zoooor geliyor onu bırakıp işe gidecek olmak senağlama( tek tesellim ona teyzoşu bakacak doğmadan önce de doğumundan itibaren de yanımızda. benim kadar iyi tanıyor oğluşumuhihoyyyt
Kızımla resmen memeyle emmemek için kavga ediyor.Kafayı yemek üzereyim kızlar aradan ancak 3.5 4 saat geçerse emiyor eskiden böyle değildi ya..
Kilo alımı düşecek diye korkuyorum birde biberonla hiçbirşey içmiyor kaşıkla verirsem yiyor.hep kucak hep oyun istiyor.Acaba dişlemi ilgili çok huysuz ya sürekli çığlık atıyor hanımefendi böyle birşey yaşayanınız varmı??kafamçokkarıştı
arkadaşlar birde şu alıştırma bardaklarından da deneyinsenize özellikle sütlügayfecim