Bebeğim emmiyor (keyfi)

Tamam peynir gibi kusma varsa mideye sut ulasiyor demekki reflusu yok.

Kakasi normal gozukuyor olabilir, gunde kac kere yapıyor?
4-5 kez en az. cok sık kaka yapıyor. bir de anlafığım kadarıyla gaz çıkarmaya çalışırken de kaka yapıyor. cünkü bezini değişirken farkettim sadece su şeklinde kaka çıktı gazını çıkarırken. normal mi bu?

Benim arkadaşımın bebesi hem biberon hem meme reddetti 3. Ayda kız sütü sağıp kaşıkla veriyordu artık. Bi uzmana danışın mutlaka elbet çözülür. Sağım yapmaya devam et
var mı bildiğiniz iyi bir uzman online görüsebileceğim?

Başını geriye atarak gerine gerine ağlaması aslında reflü belirtisi. meme ucun var mı? Doğru tutuştan emin misin? Başka belirti varsa bilemem ama anlattıkların reflü gibi duruyor. Bi de onu çözmek için bi yöntem ayarla. Bakalım aynı olacak mı? Belki silikon meme uçları var onlar işine yarayabilir ama tavsiyem onu çözüm üretemezsen düşünmen. Gerçi biberonu tutuyorsa rahatça derdi o olabilir. Önceki süreçte biberonla tanıştırdıysan o yüzden de memeyi reddediyor olabilir. Biberon kolay gelir o yüzden tercih ediyor olabilir. Silikon uç dene ama bi yandna da reflü ihtimali için çözüm üretmeyi dene. Bende kullandım silikon uç bi meme ucun küçüktü onu tutmuyodu. Sonra tuttuğunu da sadece silikonla tutmaya başladı. 5 ay sonra bıraktı ama bütün emzirme sürecini silikon uçla tamamlayanlar var. Onu da söyleyeyim bilmiş ol.

Su seklinde kaka normal değil, bir sindirim sorunu var belliki.

Benim buyuk kizim bu sebeple gastroenteroloji bolumune sevk edildi.

Meme emmiyor ve cok kaka yapıyor ve bazi kakaları seffaf su gibiydi.

Simdi kaka yaparken bi popo agzina dikkat etmelisin, disari cikiyor mu o büzüşük kısım bu onemli, ikincisi bir universite hastanesi ya da sehir hastanesine götürmelisin. (Benim tercihim uni hastanesi olmustu)

göğüs ucum var o konuda sorun yok zaten bir kez ağzına alsa emiyor. ama bir türlü tutumuyor

seffaf su gibi değil ya.. normal kıvamlı yapıyor ama gazını çıkarırken hardal renginde yani kalasının renginde su geliyor poposundan bir kez gördüm bunu da bezini değişirken.

gaz yaparken de kaka yaparken de popo deliği dısarı çıkıyor ama bana tuhaf gelmedi. ilk günler kücücük nokta kadardı anüsü ama simdi gayet normal görünüyor. ay ne bileyim daraldım

seffaf degilse dertlenme ben yanlis yorumladim demekki.

Kucuk popişi disari cikip iceri geri giriyorsa hicbir sorun yoktur.

O zaman geriye sadece reflu kaliyor giniver ya da biberona alistiysa meme reddi.

Reflu olan cocugu yatar pozisyonda emzirmiyoruz, hafif egimli ama neredeyse oturur pozisyonda emziriyoruz ki mide kapakcigi sorun cikarmasin.

Ha bir de keyfi meme reddi yasiyorsa boynuna ilgisini ceken bir oyuncak as, memeni emerken dikkati dagilmasin oynasin onla yavas yavas alisir.

Gerilirsen, strese girersen de bebisko memeden uzaklasir bunu zaten biliyorsun.

bu aralar gerginim evet.. belki de o yüzden. biberonu ilk kez bugün verdim öncesinde hiç vermedim. bir de bir kez uyanmadığı için mecburen sağıp kaşıkla vermiştim. onun dısında hep memeden emdi

göğüs ucum var o konuda sorun yok zaten bir kez ağzına alsa emiyor. ama bir türlü tutumuyor
Muhtemel sorunların tazikli süt, reflü, emzik verdikten sonra olduysa meme reddi. Yanlış bilmiyorsam görüntü normal kaka gibi ama kıvam sıvıysa bağırsaklarında çok durmadan çıkmış demektir, yani bağırsaklar kakadaki sıvıyı emmeden yaptığı için sıvı olur. Gaz çıkarırken yapması da normal bu arada hatta iyi bile birikme ve ağrı açısından. Kötü mü iyi mi o kısımdan emin değilim ama çok küçük o yüzden. Sık kaka yapması falan çok normal. 1 aydan sonra düzene giriyor gibi oluyor o durum. Şu anda ortalama her beslenme sonrası kaka yapıyor olmalı. Ya da gaz çıkarırken.

Emziği 21. Aya kadar kullandı bizimki. 1. Ayında vermiştim. avent ya da Tommy tippe hariç emziği de kabul etmedi.

bizimki de avent softair tuttu. simdi uyurken emzirmeyi denedim tuttu hemen memeyi anlamadım dalga geciyor benimle

bizimki de avent softair tuttu. simdi uyurken emzirmeyi denedim tuttu hemen memeyi anlamadım dalga geciyor benimle
Uyurken emzirmek her zmaan daha kolaydır bu çok normal. Emin ol sana özel değil her bebek aynı eğer ki bu şekilde emzirmek daha kolaysa uyurken emzirmekte bi seçenek. Olabilir

Uyurken emzirmek her zmaan daha kolaydır bu çok normal. Emin ol sana özel değil her bebek aynı eğer ki bu şekilde emzirmek daha kolaysa uyurken emzirmekte bi seçenek. Olabilir
kücücük cocuk mahvetti bizi yemin ederim aç kalmasından korkuyorum anlamıyorum dilinden. bir de etrafımdaki herkes bırbır konusuyor bugün o kadar sabrım tükendi ki mama aldırdım

Mutlaka bir yolu olmalı. Sakın pes etmeyin YouTube videoları izlediniz mi emzirme ile ilgili. Sinirlenme sebebi ne olabilir ki. Gazı da onu huzursuz eder
Ortam sıcaklığı bile etkiler mutlaka bir sebebi olmalı
Sütünüz tazikli geliyorsa da sinirlenir onu da söyleyeyim
Biberona alışırsa sütünüze yazık olur

Merhaba, benim bebeğim 24 günlük, doğduğu günden beri memeyi tutmuyor. İlk odaya geldiğinde emzirmeyi denedik göğüs ucum büyük diye silikon başlıkla verdik ama bir iki çekti bıraktı 1 saat sonra tekrar denedik yine emmedi, hemşire baya uğraştı ama çekmedi göğsü. Sonra mecburen mama verdiler onu da kustu ve riske atmamak adına yoğun bakıma aldılar, 4 gece orda kaldı besin intoleransı varmış yavaş yavaş mama ve süte alıştırdılar sonra bize verdiler. Ama maalesef o zaman da memeyi asla tutmadı daha doğrusu çekmiyor memeyi. Bizde aç kalmasın diye önce kaşık biberonla sonra normal biberonla süt vermek zorunda kaldık. Şimdi biberondan başka süt içmiyor memeye koyduğumuzda aşırı sinirleniyor, tekmeliyor yumrukluyor ve çılgınlar gibi ağlıyor herşeyi denedik ama maalesef almıyor memeyi. Anne sütü miktarında süt veren biberon aldık onunla bile sütü içmiyor, ağlıyor. Philips biberonların yenidoğan için olan 0 numaralı biberon ağzını istemiyor mesela ağlıyor, sadece 2 numaralı biberon ile sütü içiyor. Gerçekten çok üzülüyorum, süt sağmak bana hiç koymuyor bebeğim için herşeyi yaparım ama memeye karşı bu kadar mesafeli olması beni çok üzüyor. Emmesini çok istiyorum ama sanırım benim çabalarım ile olmayacak. Ben de bu durumu aşabileceğimiz iyi bir emzirme danışmanı arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz biri olursa çok sevinirim.

kücücük cocuk mahvetti bizi yemin ederim aç kalmasından korkuyorum anlamıyorum dilinden. bir de etrafımdaki herkes bırbır konusuyor bugün o kadar sabrım tükendi ki mama aldırdım
O eve bi kere girince her önüne gelen ver diyecek sen istemesende keşke aldırmasaydın. Belki sendn habersiz veren olacak. Zaten meme tutmayla sorun yaşarken biberona alışınca hiç tutmayacak. Şimdiden böyle yıkılırsan olmaz ki hayatın boyunca her şey için konuşacaklar çocuk üstünden. Her seferinde pes edemeyeceksin. Bunun daha ek gıdası emeklemesi yürümesi var en basiti. Sütün var ve bebeğin zorda olsa tutuyor. Kilo alımı iyi sağlık sorunu yok neden mama veresin ki?

Sütun tazyikli ise onunla başa çıkamıyor dur. Yatağın başına yastık koyup arkanıza yaslanın memenize koyun. Tayzik konusunuda nette araştırın göreceksiniz videolarda bebeklerin hareketini . Sütünüz varken verin sahdiginizida şırınga veya kaşık biberonla verebilirsiniz red olmuyor onlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…