Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım kızımın kilosu düşük doktor mama takviyesi yap dedi zaten bende bebelac kullanıyorum ama pek kilo aldırmadı o dediğin mamayı ben ilk defa duydum ama biras kilo alması için arştırıp ondan kullanıyım ..teşekkür ederim canımm.a.s.
merhaba arkadaslar ayni sorun bizdede var ne yazikki benimde dogumdan sonraki 4.günde gögüs uclarim cok fena yara olmustu bu yüzden bebegin agzina veremiyordum verince kaniyordu ve kizim emmek istemiyordu hatta sol gögüs ucum iltahap kapmisti ve antibiyotik verdi doktor onu kullandim ama yaralar bir türlü iyilesmedi sütümü pompayla sagip veriyordum bu seferde doymuyordu kizim mecburen mamada verdim son bir haftadir gögüslerim düzeldi agri hissetmiyorum,zor bela bebise tutturuyorum ama arada yine mama istiyor.geceleri güzel emiyor ama gündüzleri bazen sorun cikariyor neden acaba birde ben doymuyor saniyorum bebegimi bazen cok uzun uyuyor bende mama vermiyorum diye acmi uyuyor diye kaygilaniyorum!!!! ama ac olsa uyuyamaz degilmi aglar? ilk bebek oldugu icin tecrübesizim en ufak seyde kaygilaniyorum