• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim emmeyi bıraktıı..:(((((

gamzecim sma benim de bildğim kadarıyla çok iyi bir mama
hatta ben çok küçük doğmuşum annem bile beni o mama ile beslemiş
sadece ecz. satılıyor bence de onu bir dene güzelim
inşallah iyi gelir beydamıza...

evet canım kızımın kilosu düşük doktor mama takviyesi yap dedi zaten bende bebelac kullanıyorum ama pek kilo aldırmadı o dediğin mamayı ben ilk defa duydum ama biras kilo alması için arştırıp ondan kullanıyım ..teşekkür ederim canımm.a.s.

nedemek rica ederim umarım herşey yolundadır canım.

:teselli:CADIARZUselam kızlar... aynı şeyleri yaşıyor olmamız bana biraz destek oluyor, ümitsizliğe kapılmışken yazdıklarınızı okumak beni yüreklendiriyor. benim de bebeişim on gün sonra üç aylık olacak ve doğduğu günden beri emme problemimiz var. ilk günler sütüm yeterli olmadı ve mecburen sma mama kullandık, kaşıkla veriyorduk yalnız kızlar benim en büyük hatam mamayı önceleri çay kaşığıyla veriyorken tatlı kaşığına geçmek oldu. maaşallah beyefendi neredeyse kepçeyle yiyecek, inanın tatlı kaşığıyla bile mamayı zor yetiştiriyorum biraz gecikince başlıyor ağlamaya. veee şimdi artık iyice soğudu memeden. kilosu da çok değil ama çok hareketli hatta hiperaktif olma ihtimali bile var:çok üzgünüm:yazdıklarınızı uygulayacağım umarım emme problemi olan anneler hemen hallederler. selamlar...

benim kızım da memede aglıyor bir sorun var zannettik iki tane doktora gösterdim hiç bir şeyi yok dedi
aglıyor bir süre emiyor yine aglıyor böyle emiyor bakalım

kızlar benım oglumda 3 aylıktan sonra memeyı bıraktı bende mılupa kullanıyorum ama kılo alımı yavs sızce bende sma mamasına gecmelımıyım

bu bebişler neden böyle inatçılar :(( benim oğlan 34 günlük önceden copur copur emerdi doyardı üzerine de 3 saat uyurdu . şimdi memeyle oyun oynuyor gözüme bakıyor doğru düzgün emmiyor ağlayıp geriye atıyor kendisini . haliyle doymuyor ve uyumuyor .. gündüz hiççççççççç uyumuyor .. Bakalım ne yapıcaz böyle

merhaba arkadaslar ayni sorun bizdede var ne yazikki benimde dogumdan sonraki 4.günde gögüs uclarim cok fena yara olmustu bu yüzden bebegin agzina veremiyordum verince kaniyordu ve kizim emmek istemiyordu hatta sol gögüs ucum iltahap kapmisti ve antibiyotik verdi doktor onu kullandim ama yaralar bir türlü iyilesmedi sütümü pompayla sagip veriyordum bu seferde doymuyordu kizim mecburen mamada verdim son bir haftadir gögüslerim düzeldi agri hissetmiyorum,zor bela bebise tutturuyorum ama arada yine mama istiyor.geceleri güzel emiyor ama gündüzleri bazen sorun cikariyor neden acaba birde ben doymuyor saniyorum bebegimi bazen cok uzun uyuyor bende mama vermiyorum diye acmi uyuyor diye kaygilaniyorum!!!! ama ac olsa uyuyamaz degilmi aglar? ilk bebek oldugu icin tecrübesizim en ufak seyde kaygilaniyorum

merhaba arkadaslar ayni sorun bizdede var ne yazikki benimde dogumdan sonraki 4.günde gögüs uclarim cok fena yara olmustu bu yüzden bebegin agzina veremiyordum verince kaniyordu ve kizim emmek istemiyordu hatta sol gögüs ucum iltahap kapmisti ve antibiyotik verdi doktor onu kullandim ama yaralar bir türlü iyilesmedi sütümü pompayla sagip veriyordum bu seferde doymuyordu kizim mecburen mamada verdim son bir haftadir gögüslerim düzeldi agri hissetmiyorum,zor bela bebise tutturuyorum ama arada yine mama istiyor.geceleri güzel emiyor ama gündüzleri bazen sorun cikariyor neden acaba birde ben doymuyor saniyorum bebegimi bazen cok uzun uyuyor bende mama vermiyorum diye acmi uyuyor diye kaygilaniyorum!!!! ama ac olsa uyuyamaz degilmi aglar? ilk bebek oldugu icin tecrübesizim en ufak seyde kaygilaniyorum

kizlar gögüslri yara olamlar icin silikon meme basi var eczanelerde tavsiye ederim iyilesinceye kadar kullanin bu arada tedavide ise yarar..yoksa bebekler pompayla alinip verlen süt ve mamalar yüzünden memeden soguyor..

gamzecim bebegin nasıl emmeeye asladımı yoksa tamamen bırakımı aynı sorun bendede basladı benimde bebegim 2 gündür emmiyor zorla bagıra bagıra aglaya aglaya tutturuyorum memeyi dün sabaha kadar uyumadık ac olunca sabaha kadar agladı cıldıracak gibi oluyorum meme var süt var bebegimde ac ama emmiyor emzik vermeye baslamıstık acaba ondan bırakmıs olabilirmi senin bebegin nasıl oldu düzeldimisenağlama

bende de aynı sorun var evden dışarı çıkmak bile istemiyordum dün baya bekledim elbet acıkınca alcak diye ama nafile 5 saat bile geçti tutmadı 4 aylık olcak kızım napcam bilmiyorum

Back