benim kızmada anne sütü yetersizliğnden dolayı hep mama verdik , sütüm yetmedi birde erken doğdu 35 haftalık benden önce çocuk mama aldı bana tam 29 saat çocuğumu göztermediler hep camekan başında bekledim o halde ama nafile neyse sıkıntı ve üzüntüden süt gelmedi birde 1 hafta banyo yapamadım hastanede kaldım hastanenein banyosunda ılık duş aldım ama ne fayda neyse özel makinayla süt gelsin diye birde çok küçük olduğu için beceremiyordu süt sağıp biberonla verildi. yani kızım doğar doğmaz biberonla tanıştı malesef sağma sırasında sol göğsüm iyice zedelenip kan geldi zorlan 30cc sağdığım süte kan karıştı bütün emeklerim boşa gitmişti,ve hemşireler 1 hafta sol göğsünü kullanma dediler tabi senağlamasenağlamabende sağ göğüse alıştım sol ters geldi bu seferde sol göğüs sütsüz kaldı, ve kızım tek göğüse kaldı , ve az geldi mama verdik hep mecbur kaldık,ve kızım 24 nisanda 5. ayına girecek 2 haftadır kavga ediyoruz emmek istemiyor beni ve şuandada günde 2-3 kez zorla emiyor aç bırakıyorum 4-5 saat ondan sonra emiyor ama ona kıyamıyorumağlıyor sürekli emsede mama veriyorum emmesede çünkü doymuyor...:bbo:senağlamasenağlama