bebeğim emerken

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
selam kızlar.tecrübeli annelere bi sorum olacak.bebegım .3ayını doldurdu.şimdi yeni bir davranış yapıyor.emiyo bırakıyo.saniyede sürekli yapıyo.emiyo tekrar alıyo.sanki süt yokda ondanmış gibi..ama çekince süt akıyo yani.olmadıgını zannetmıiyorum.oyun yapıyo desem.uykudaykende aynısını yapıyo.neden olabilir acaba?

yoruluyor olabilir bundan sonrada ufak bir seste hemen bırakacak memeyi oyun yapacak

canım benim kızımda 3 ayını doldurdu..2-3 gündür dediğin gibi yapıyor hatta sızlanıyor bazen..dün emziremedim resmen..akşam uyuttum da emzirebildim..

aslında 2 bebeğim tecrübem var ama ilki de zor emiyordu..araştırmıştım o dönem...4 ayında çocuklarda emmeyi reddetme dönemi başlarmış ama çok uun sürmezmiş...

umarım öyledir de geçer hemen

benimde 2 aylık bir oğlum var aynısını o da yapıyor birkaç gündür. emip bıraktığı içinde genzine kaçırıyor ve korkuyor ağlamaya başlıyor. acaba sütüm ilk etapta dolu geldiği içi mi yutamıyor olabilir

mrb arkadaşım benimde ayın 11 de 2 ayı biticek bir kızım var aynı sorun bizdede var emerken memeyi bırakıo geri alıyo mızırdanıyo ama ben anlıyorum onu uykusu gelince yapıo mutlaka şaşırıyo ne yapacağını memeyi bırakıp emziğini verdiğimde gözleri kapanıyo belki senin bebişinde birşey demek istiyodur annesi.

kızım da öyle bazen bırakıyo bana bakıyo, bazen şımarıyo bazen hırslanıyo gazı olunca feci ağlayarak emmeyi bırakıyo ne oluyo bende anlayamıyorum. çok aç olunca güzel emiyo çok aç değilse şımarıp herşey yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…