bebeğim emerken

Werrty

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2016
15
2
36
Lütfen yardım.. bebeğim 6 aylık emerken benimle göz teması kurmuyor yüzüme bakmıyor arada zar zor bakıyor hemen uyuma moduna geçiyor gibi .. gün içinde de kucağımdayken bana bakmıyor etrafı inceliyor ama yatıyorken beni takip ediyor bakıyor normal mi bunlar çok kafama takıyorum otizm falan olmasından korkuyorum

ben kizimi 27 ay emzirdim bir gun aklima sizin akliniza takilan seyler gelmedi hicte dikkat etmedim ama baktiginida hatirlamiyorum gogsume gomuluyodu zaten bence bu kadar incelemeyin

Canım bende hiç dikkat etmemiştim kayinvalidem bu çocuk bana kucağımdayken çok zor bakıyor dedi birgün aklıma soktu sonra internetten bakayım dedim baktığıma bakacağıma pişman oldum :/ sürekli bebeğimi kontrol ediyorum bakıyor mu bakmıyor mı diye

Emerken değilde normalde kontrol et istersen canim tv filan izletiyor musun

Bi ara açıkken bakıyordu ama Bayadır o uyanıkken hiç açmıyorum tv

Yatarken gülüyor yüzüme bakıyor uzun süreli.. kucağa alınca bakmamak için uğraşıyor sanki etrafa bakıyor

Emzirirken sarkı soyle konus sese tepki verir bebekler ozman sana dogru bakar internete fazla aldirma bilgi kirliliginden baska biseye yaramiyor

Altını degistirirken hafif masaj yaparken konusarak sarki soylerek dikkatini cekebilirsin 6 ay tamda etrafi inceledikleri zaman korkma birsey yoktur insallah

Merhaba bebginiz si.di nasil benim.bebgim de kucagimda bakmiyor etrafa bakiyor emerken de genelde uyku ama ka epede yerde falan bakip guluyor cok canim sıkıliyor lutfen cevap yazar misiniz

Lütfen son durumunuzu iletirmisiniz aybı şeyleri yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var

Yatarken gülüyor yüzüme bakıyor uzun süreli.. kucağa alınca bakmamak için uğraşıyor sanki etrafa bakıyor
O halde sorun yok gibi geldi bana.yine de takip edin tabi. Kucğaınıza alınca etraf ilgisini çekiyor olabilir. Ona renkli, ışıklı ses çıkaran birşey gösterip hareket ettirdiğinizde takio ediyor mu mesela.

Çok kafanızı kurcalıyorsa doktorunuzla bir görüşün fakat gayet normal bu söylediğiniz . Benim de bebeğim yedi aylık memeye gelir gelmez gözler kayıyor etrafta ses olursa yada dikkatını çekecek birşey ona bakıyor .Ben gülersem konuşursam ozaman bakıyor bana . Yani sıpa meme emerken benim dışımda her şeyle alakalı olabiliyor .

Çocuklarınızın son durumu nedir acaba şu an benim oğlum da 4 aylık aynı durumdayız yatarken bakıyor kucakta emerken bebek arabasında hayatta bakmaz sadece çevreye bakıyor cevap yazarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…