ben kizimi 27 ay emzirdim bir gun aklima sizin akliniza takilan seyler gelmedi hicte dikkat etmedim ama baktiginida hatirlamiyorum gogsume gomuluyodu zaten bence bu kadar incelemeyinLütfen yardım.. bebeğim 6 aylık emerken benimle göz teması kurmuyor yüzüme bakmıyor arada zar zor bakıyor hemen uyuma moduna geçiyor gibi .. gün içinde de kucağımdayken bana bakmıyor etrafı inceliyor ama yatıyorken beni takip ediyor bakıyor normal mi bunlar çok kafama takıyorum otizm falan olmasından korkuyorum
Tv telefon vs baktirma sürekli gozlerine bakarak onla konus kalabalik ortamlara sok bi sey olmaz inşallahBi ara açıkken bakıyordu ama Bayadır o uyanıkken hiç açmıyorum tv
İnşallah çok tedirginimTv telefon vs baktirma sürekli gozlerine bakarak onla konus kalabalik ortamlara sok bi sey olmaz inşallah
Etrafi merak ediyordur normal aslındaYatarken gülüyor yüzüme bakıyor uzun süreli.. kucağa alınca bakmamak için uğraşıyor sanki etrafa bakıyor
Merhaba bebginiz si.di nasil benim.bebgim de kucagimda bakmiyor etrafa bakiyor emerken de genelde uyku ama ka epede yerde falan bakip guluyor cok canim sıkıliyor lutfen cevap yazar misinizLütfen yardım.. bebeğim 6 aylık emerken benimle göz teması kurmuyor yüzüme bakmıyor arada zar zor bakıyor hemen uyuma moduna geçiyor gibi .. gün içinde de kucağımdayken bana bakmıyor etrafı inceliyor ama yatıyorken beni takip ediyor bakıyor normal mi bunlar çok kafama takıyorum otizm falan olmasından korkuyorum
Merhaba yorumunuzu yeni gördüm oğlum 4 yaşına geldi hicbiseyi yok ben abartmışimLütfen son durumunuzu iletirmisiniz aybı şeyleri yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var
O halde sorun yok gibi geldi bana.yine de takip edin tabi. Kucğaınıza alınca etraf ilgisini çekiyor olabilir. Ona renkli, ışıklı ses çıkaran birşey gösterip hareket ettirdiğinizde takio ediyor mu mesela.Yatarken gülüyor yüzüme bakıyor uzun süreli.. kucağa alınca bakmamak için uğraşıyor sanki etrafa bakıyor
Çok kafanızı kurcalıyorsa doktorunuzla bir görüşün fakat gayet normal bu söylediğiniz . Benim de bebeğim yedi aylık memeye gelir gelmez gözler kayıyor etrafta ses olursa yada dikkatını çekecek birşey ona bakıyor .Ben gülersem konuşursam ozaman bakıyor bana . Yani sıpa meme emerken benim dışımda her şeyle alakalı olabiliyor .Lütfen yardım.. bebeğim 6 aylık emerken benimle göz teması kurmuyor yüzüme bakmıyor arada zar zor bakıyor hemen uyuma moduna geçiyor gibi .. gün içinde de kucağımdayken bana bakmıyor etrafı inceliyor ama yatıyorken beni takip ediyor bakıyor normal mi bunlar çok kafama takıyorum otizm falan olmasından korkuyorum
Lütfen yardım.. bebeğim 6 aylık emerken benimle göz teması kurmuyor yüzüme bakmıyor arada zar zor bakıyor hemen uyuma moduna geçiyor gibi .. gün içinde de kucağımdayken bana bakmıyor etrafı inceliyor ama yatıyorken beni takip ediyor bakıyor normal mi bunlar çok kafama takıyorum otizm falan olmasından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?