Bebeğim emerken kafasına vuruyor

-mathilda-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2021
526
328
53
33
Merhabalar 7 buçuk aylık bebeğim iki üç gündür meme emerken inliyor ve kafasına vuruyor yumruguyla acaba normal midir doktora götürmeli miyim?

Benzer durumu yasamis ve doktora gostermistim. Dislerden kaynakli oldugunu soylemisti. Odaklayamiyor ve yumruklari kafasina geliyordu. Yapma, etme deme, ilgisini bir sekilde cek dedi. 1 hafta gibi bir sure icinde birakmisti.

Benzer durumu yasamis ve doktora gostermistim. Dislerden kaynakli oldugunu soylemisti. Odaklayamiyor ve yumruklari kafasina geliyordu. Yapma, etme deme, ilgisini bir sekilde cek dedi. 1 hafta gibi bir sure icinde birakmisti.
Çok teşekkür ederim ben de diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü salyası iki üç gündür çok arttı ve huysuz acaba ne önerirsiniz diş dönemi için

Çok teşekkür ederim ben de diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü salyası iki üç gündür çok arttı ve huysuz acaba ne önerirsiniz diş dönemi için

Oy kuzum benim. Saglikli disleri olsun.

Ogluma en iyi gelen emmek oldu haliyle… Tetagil ile destekledim ama cok fazla da kullanmadim acikcasi. Dis kasiyicisi olarak Sophie kullaniyorduk, onu dolapta sogutarak veriyordum.

He bir de en sevdigi sey taze sogan ya da pirasa dislemekti. Sanirim sebzelerin ozu agrisini dindiriyordu.

saç baş yolma da buna dahil mi acaba?

Merhabalar 7 buçuk aylık bebeğim iki üç gündür meme emerken inliyor ve kafasına vuruyor yumruguyla acaba normal midir doktora götürmeli miyim?
Bebeğiniz diş sebebiyle böyle yapıyorsa eğer
Anne sütünü hijyenik buz kalıbında içine çubuk koyarak dondurun
Ve verin dondurma olarak
Hasta olmaz merak etmeyin
Sevecek ve dislerine de iyi gelecek

bunu okumak bıle rahatlattı cunku şakaklarındakı sacı kopardı koparacak.. oyle boyle cekmıyor. ben de halıyle canı yanacak dıye elını cektım bı kac kere ınatlasıyor sandım . serbest bırakıp baska seylere yonlendırmeye calısayım gercı gozunu de kapatıyor ınsallah becerebılırım :)

Onun simdi agrilari var, basetmeye calisiyor annesi. Kendisine vuruyor, sac, kulak vb cekiyor, her seyi dislemek istiyor cok normal hepsi. Ben ceee ee oyunuyla dikkatini dagitmaya calisirdim. Bir de yukarida da yazdim, 6 ayi gectiyse taze sogan-pirasa verin eline dislerini kasisin dursun. Gozetiminizde olsun tabi.

Dilerseniz sutunuzu dondurup verebilirsiniz ya da steril bir bezi dolapta tutup ara ara dislerine masaj yapabilirsiniz. İlk disler ciktiktan sonra nispeten digerlerini daha kolay cikartiyorlar.

cooook tesekkur ederım :) sımdı zor da olsa uyudu yarın sabah yazdıklarını denemeye baslıycam :)

Benimki hissiyattan çok daha önce hiç bebek görmemiş olduğum İçin ve kimsem olmadığı in bilgisizlik ve bundan dolayı korkular
Bende de durum ayniydi. Saci dokulse aglardim. Ama yine de o hissiyat olusuyor biliyor musunuz? Ne zamanki yavrunuzun ki dilinden anliyorsunuz o zaman is keyif almaya basliyor. Cunku sadece siz anliyorsunuz ve yeryuzunde ayni dili sadece ikiniz konusuyorsunuz. Buradagebelik, dogumgruplari var, bebeginizle ayni ayda doganlarin grubuna katilsaniz orada da tecrube alisverisi yapmis olursunuz.

O korkular gececek. Evet her daim endiseli olacagiz ama o endiseler su anki hissiyatinizin yanina bile yanasamayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…