- 23 Nisan 2021
- 526
- 328
- 53
- 33
- Konu Sahibi -mathilda-
-
Çok teşekkür ederim ben de diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü salyası iki üç gündür çok arttı ve huysuz acaba ne önerirsiniz diş dönemi içinBenzer durumu yasamis ve doktora gostermistim. Dislerden kaynakli oldugunu soylemisti. Odaklayamiyor ve yumruklari kafasina geliyordu. Yapma, etme deme, ilgisini bir sekilde cek dedi. 1 hafta gibi bir sure icinde birakmisti.
Çok teşekkür ederim ben de diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü salyası iki üç gündür çok arttı ve huysuz acaba ne önerirsiniz diş dönemi için
saç baş yolma da buna dahil mi acaba?Benzer durumu yasamis ve doktora gostermistim. Dislerden kaynakli oldugunu soylemisti. Odaklayamiyor ve yumruklari kafasina geliyordu. Yapma, etme deme, ilgisini bir sekilde cek dedi. 1 hafta gibi bir sure icinde birakmisti.
Bebeğiniz diş sebebiyle böyle yapıyorsa eğerMerhabalar 7 buçuk aylık bebeğim iki üç gündür meme emerken inliyor ve kafasına vuruyor yumruguyla acaba normal midir doktora götürmeli miyim?
Dahil.saç baş yolma da buna dahil mi acaba?
bunu okumak bıle rahatlattı cunku şakaklarındakı sacı kopardı koparacak.. oyle boyle cekmıyor. ben de halıyle canı yanacak dıye elını cektım bı kac kere ınatlasıyor sandım . serbest bırakıp baska seylere yonlendırmeye calısayım gercı gozunu de kapatıyor ınsallah becerebılırım :)Dahil.
Onun simdi agrilari var, basetmeye calisiyor annesi. Kendisine vuruyor, sac, kulak vb cekiyor, her seyi dislemek istiyor cok normal hepsi. Ben ceee ee oyunuyla dikkatini dagitmaya calisirdim. Bir de yukarida da yazdim, 6 ayi gectiyse taze sogan-pirasa verin eline dislerini kasisin dursun. Gozetiminizde olsun tabi.bunu okumak bıle rahatlattı cunku şakaklarındakı sacı kopardı koparacak.. oyle boyle cekmıyor. ben de halıyle canı yanacak dıye elını cektım bı kac kere ınatlasıyor sandım . serbest bırakıp baska seylere yonlendırmeye calısayım gercı gozunu de kapatıyor ınsallah becerebılırım :)
cooook tesekkur ederım :) sımdı zor da olsa uyudu yarın sabah yazdıklarını denemeye baslıycam :)Onun simdi agrilari var, basetmeye calisiyor annesi. Kendisine vuruyor, sac, kulak vb cekiyor, her seyi dislemek istiyor cok normal hepsi. Ben ceee ee oyunuyla dikkatini dagitmaya calisirdim. Bir de yukarida da yazdim, 6 ayi gectiyse taze sogan-pirasa verin eline dislerini kasisin dursun. Gozetiminizde olsun tabi.
Dilerseniz sutunuzu dondurup verebilirsiniz ya da steril bir bezi dolapta tutup ara ara dislerine masaj yapabilirsiniz. İlk disler ciktiktan sonra nispeten digerlerini daha kolay cikartiyorlar.
Bizimki distendi. Anne hissiyati baskadir, icinizde suphe olusan her sey icin hekim gorsun.Peki şimdi kesin mi bunu dişten dolayı yaptığı emerken inşiyor ve kafasına vuruyor
Benimki hissiyattan çok daha önce hiç bebek görmemiş olduğum İçin ve kimsem olmadığı in bilgisizlik ve bundan dolayı korkularBizimki distendi. Anne hissiyati baskadir, icinizde suphe olusan her sey icin hekim gorsun.
Bende de durum ayniydi. Saci dokulse aglardim.Benimki hissiyattan çok daha önce hiç bebek görmemiş olduğum İçin ve kimsem olmadığı in bilgisizlik ve bundan dolayı korkular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?