Bebeğim emeklerken bir dizini kullanmıyor

gultug

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Mart 2024
40
19
25
Merhaba anneler bebeğim 8 aylık, emeklemeye başladığından beri şu şekilde emekliyor; bir dizi yerde, diğeri yürür gibi ayağıyla iterek ilerliyor. Ayakta dururken ise ayaklarıı iki yana açık duruyor. Doktor normal dedi fakat içim rahat etmedi bir dizini hiç yere basmıyor bu şekilde bir durum yaşayan olduysan fikirlerine ihtiyacım var

Merhaba anneler bebeğim 8 aylık, emeklemeye başladığından beri şu şekilde emekliyor; bir dizi yerde, diğeri yürür gibi ayağıyla iterek ilerliyor. Ayakta dururken ise ayaklarıı iki yana açık duruyor. Doktor normal dedi fakat içim rahat etmedi bir dizini hiç yere basmıyor bu şekilde bir durum yaşayan olduysan fikirlerine ihtiyacım var
Zamanla düzeliyor, merak etmeyin. Benim kızım da öyle yapıyordu ara ara. Büyüdükçe düzeliyor

Benimki de oyleydi, cok dalga gecerdim 😂😂😂

Çok ilginç, bie ortopedi doktoruna falan mı götürseniz? Benim çocuklarımda hiç denk gelmedim böyle bir şeye

6 aydan itibaren emekleyen bebeğim 8 aylık birden ayı yürüyüşü şeklinde yada tek dizi yere deymeden aynen dediğiniz gibi emeklemeye başladı ben acaba biseymi oldu diye ortopediycocuk acil e gidip röntgen bile çektirdim ayağına sonuç meğer yürümeye hazırlık antremaniymis bu hareket. Belki sizinde böyle birseydir.Bir süre sonra bıraktı yapmayı.

X