• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegim emdikten sonra hemen kak yapiyor, sutum yaramiyor mu?

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
sacma belki bu soru ama ben daha 15 gunluk anneyim, tecrubeli olan arkadaslardan cvp bekliyorum, annem ve ananem bu cocuk her emdiginde kaka yapiyor,demekki sut yaramiyor dedi,kilo alip almadigi gosterir yarayip yaramadigini ama kontrole gidene kadar sizin tecrubelerinizden yararlanmak istedim...

sacma belki bu soru ama ben daha 15 gunluk anneyim, tecrubeli olan arkadaslardan cvp bekliyorum, annem ve ananem bu cocuk her emdiginde kaka yapiyor,demekki sut yaramiyor dedi,kilo alip almadigi gosterir yarayip yaramadigini ama kontrole gidene kadar sizin tecrubelerinizden yararlanmak istedim...

Canım öncelikle bebeğini sağlıkla büyüt. Sadece anne sütü alan bebeklerin her emzirmeden sonra dışkılaması gayet normal. Sana söylenenler bana da söylendi zamanında hiç kulak asmadım, sen de öyle yap. Bebeğinin dışkılaması,emdiği sütü sindirdiğini gösterir. Benim bebeğim 2,5 aylık olacak neredeyse, yeni yeni her emzirmeden sonra dışkılamamaya basladı. Kilo alımı da gayet iyi. Seninki de öyle olacaktır emzirmende bir problem yoksa, dert etmene gerek yok. Bebeğinle keyifli zamanlar geçirmen dileğiyle.

çok normal her emdiğinde kaka yapması.
büyüdükçe azalıyor sayısı.
sütünün yaramamasıyla bi ilgisi yok.
eskiler yanlış biliyor.:umursamaz:

her sölenenen inanama eski ler biraz abartıyor bncede çocugun normal yapması arkadaslarında dedig gibi sen kendine ve ona dikkat et

ah o eskilerrrrr.
genelde doğru çıkıyor söyledikleri.ama bazıları da böyle saçma.
bizimki de kabız olsa. aa demek ki yarıyor. alerji olsa aaaaa kilo alıyo ondan. bitmezzzzzzz

alakası yok canım bebeklerin çoğu emerken kakasını yapar.ege de emerken öyleydi ve kilo alımı gayet iyiydi.hatta iki emzirme arasında 2 sefer yaptığı olurdu.

bencede hıc bole seyler dusunme aksıne bu yaradıgını gosterır karnının doydugunu fazlasınıda attıgını gosterır kusma gıbı yanı

ohh bende sewindim benimkide sürekli kakasını yapıyo ben artık doktora götürcektim ishalmi die deilde nie bu kadar yapıyo die üzülüyodum

benim kızımında her bezi kakalı.. büyüdükçe azlcak sanırsam..yapamssa kötü esas.. baız çok zorlanuıyor yaparekn.. bebekleri rahat bırakalım.. herşeylerini dert ediyoruz yaa:((

Back